MODRIĆ 'POCRVENIO'

Mandžukić presudio Realu i Atleticu donio Superkup

23.08.2014 u 00:25

Bionic
Reading

Mario Mandžukić zabio je gol, svoj prvi u službenoj utakmici, u 2. minuti uzvratnog dvoboja španjolskog Superkupa, što je bilo dovoljno Atleticu za pobjedu 1:0 protiv Reala odnosno osvajanje velikog trofeja. U prvoj je utakmici bilo 1:1

Nogometaši Atletico Madrida pobjednici su španjolskog Superkupa nakon što su u uzvratnom dvoboju finala na stadionu Vicente Calderon pobijedili Real Madrid 1:0, a pogodak odluke postigao je hrvatski reprezentativvac Mario Mandžukić u 2. minuti susreta.

Prva utakmica igrana u utorak na Santiago Bernabeu završila je rezultatom 1:1.

Mandžukić je pogodak postigao već u 90. sekundi utakmice sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora. Atleticov golman Moya je ispucao loptu, Griezmann je glavom gurnuo u prostor, a napadač hrvatske vrste je sjajno opalio svladavši Ikera Casillasa.

Mandžukić je igrao do 85. minute kada je zamijenjen uz ovacije navijača.

Luka Modrić igrao je od prve minute za 'Los Blancose', a u sudačkoj nadoknadi je isključen nakon što je dobio drugi žuti karton. Prvog je zaradio u 48. minuti.

Najbolji igrač 'Kraljevskog kluba' Cristiano Ronaldo utakmicu je započeo na klupi za pričuve, dok Argentinac Angel Di Maria nije bio niti na klupi nakon što je zatražio raskid ugovora.

Ronaldo je ušao u igru u drugom poluvremenu no niti on nije uspio probiti Atleticovu obranu.

Atleticu je to drugi španjolski Superkup u povijesti, a prvog je osvojio 1985. godine.