RAZMAZITE SE

Kako zavoljeti svoje tijelo i uživati u njemu

21.11.2013 u 10:49

Bionic
Reading

Kada se pogledamo u ogledalo često pretjerano vidimo sve negativne strane tijela iako duboko u sebi znamo da nije tako loše

Ovakav način razmišljanja nas odvede s pravog puta, a to je činjenica da bi trebali uživati u svom golom tijelu baš onakvom kakvo ono je.

1. Savršena rasvjeta

Sve znamo što pogledu u ogledalo može učiniti loša rasvjeta (ima li išta gore od pogleda u ogledalo pri isprobavanju kupaćeg kostima u dućanu). Promijenite standardnu lampu pokraj uzglavlja i nabavite neku zagasitih boja. Izbjegavajte plave boje jer vam plava boja, osim što ne pogoduje dobrom izgledu, onemogućava da zaspite.

2. Budite nježne za dodir

Hranite kožu, osobito kad padnu temperature i koža postane suha. Imajte na umu da kremu nanesete i ujuto i navečer kako bi bili još poželjniji za diranje. Stručnjak za seksualne odnose, Emily Morse predlaže da iskoristite situaciju za još ugode.

3. Nabavite shimmer za dodatni sjaj

Dajte svojoj koži dodatnog sjaja sa shimmerom koji će privlačiti poljupce. Boje shimmera najljepše izgledaju kada su toplih tonova, odnosno, boje kože, meda, karamela, roza, nježno narančasti, zlaćani…

Više o ovoj temi pročitajte na stranicama Ordinacija.hr.