ZALJUBLJENI DO UŠIJU

Sprema li se vjenčanje? Veliki dijamantni prsten na ruci Ane de Armas potaknuo nagađanja da se zaručila za Bena Afflecka

24.11.2020 u 11:50

Bionic
Reading

Glumac Ben Affleck početkom godine započeo je vezu s mladom glumicom Anom de Armas. Od zgodne Kubanke od tada se ne odvaja, a par je sada jednim potezom pokrenuo šuškanja da se uskoro priprema i vjenčanje

Da je itekako zagrizao za 32-godišnju Kubanku Anu de Armas, koju nazivaju Sophijom Loren novog doba, Ben Affleck ne krije punih 11 mjeseci, koliko su u vezi. Svoju je novu odabranicu brzo upoznao s djecom iz propalog braka s Jennifer Garner, roditeljima, prijateljima, a već su i započeli zajednički život.

Korak po korak, očito je vodio i do ključnog pitanja. Šuška se da je Ben Affleck kleknuo, jer na Aninoj je ruci uočen velik dijamantni prsten.

Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tijekom snimanja novih scena za film ‘Deep water’ u kojem zajedno igraju, Affleck i Armas naprosto uživaju provodeći svo vrijeme zajedno, koristeći svaki slobodan trenutak, kada se kamere ugase, za izmjenjivanje nježnosti.

Tako su ih dežurni paparazzi snimili na balkonu u New Orleansu, gdje se snima film, u romantičnim zagrljajima, poljupcima i pogledima. Osim toga, pažnju je ukrao i spomenuti prsten, za koji se još uvijek ne za je li riječ o nakitu sa seta ili je 48-godišnjak ponovno kleknuo.

Upućeni tvrde da je Ben izgledao iznimno sretno u društvu svoje djevojke, a da zadovoljstvo nije krila ni zgodna glumica.

Podsjetimo, Affleck iza sebe ima brak s Jennifer Garner s kojom dijeli troje djece, te propale zaruke s Jennifer Lopez. Osim toga, ljubovao je s brojnim glumačkim kolegicama.