ZALJUBLJENI DO UŠIJU

Žena koja ga je vratila na pravi put: Ben Affleck ne skida ruke sa zgodne Kubanke

06.08.2020 u 20:24

Bionic
Reading

Gotovo dvadeset godina Ben Affleck pokušavao se izliječiti od alkoholizma, koji ga je koštao braka s Jennifer Garner ali i brojnih prijateljstva i poslovnih prilika. No, koncem prošle godine od loših ga je odluka i alkoholiziranja odvukla mlada ljepotica koju već prozivaju Sophijom Loren novog doba

Otkako je upoznao Anu de Armas, a onda početkom godine službeno započeo s njom ljubavnu vezu, Ben Affleck kao da je novi čovjek. Prepoznaju to i njegovi dugogodišnji prijatelji s kojima je zbog alkoholizma na neko vrijeme prekinuo sve odnose.

Glumac Matt Damon njegov je prijatelj iz djetinjstva, a u jednom trenutku Benovih teških alkoholnih kriza, morao mu je okrenuti leđa i tako dati do znanja da uništava svoj ali i živote svih bliskih ljudi.

No, danas su Damon i Affleck ponovno kao braća. Njihovo prijateljstvo spasila je upravo 32-godišnja Kubanka Ana.

Dokazuju to prizori s kalifornijske plaže Malibu gdje su u srijedu snimljeni zaljubljeni golupčići, a kasnije šire društvo u kojem se između ostalog našao Damon sa svojom suprugom Lucianom Barroso.

Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zgodna Ana i zaljubljeni Ben nisu skidali ruke jedan s drugoga, a pri izmjenjivanju nježnosti nisu im smetali ni brojni paparazzi koji su ih okružili.

Glumica iz novog filma o Jamesu Bondu i ovom je prilikom bila skladno odjevena. Nosila je bijelu lanenu haljinu stegnutu u struku.

Koliko je veza slavnog holivudskog zavodnika i mlade ljepotice ozbiljna pokazuje nam i ovaj događaj. Svi bračni parovi iz Benova društva prihvatili su njegovu novu odabranicu. Anu je čak upoznala i Benova bivša supruga Jennifer Garner ali i njihovo troje djece. Upućeni tvrde da je samo pitanje vremena kada će 47-godišnji Affleck kleknuti i ponovno uploviti u bračnu luku.