nagradnjače

Vodimo vas na stand up večer: Sandra Silađev i Damir Nikšić na Festivalu Orsula

17.07.2017 u 14:41

Bionic
Reading

Prvi put u Park Orsula dovodimo i STAND UP večer! Sandra Silađev, stand up komičarka koja je ironičnim i duhovitim snimcima postala viralni hit, te Damir Nikšić, renomirani multimedijski umjetnik prepoznat po aktualnoj političkoj satiri, nasmijat će vas do suza 22.7. svojim urnebesnim opaskama

Iza lika Dinje stoji Sandra Silađev, glumica po obrazovanju, stand up komičarka po iskrenosti. Aktivistkinja po srcu. Ironični i duhoviti snimci Sandre Silađev - Dinje su za kratko vreme postali hit na internetu. Objavljuje snimke iz svakodnevnog života i u mnogima njenim ironičnim komentarima svi se možemo prepoznati...Dinja nema dlake na jeziku i nasmijat će vas do suza sa svojim urnebesnim opaskama.

Damir Nikšić – renomirani multimedijalni umjetnik koji je na regionalnoj sceni prepoznat po uvijek aktualnoj političkoj satiri i 'promatračkoj' stand up komediji kao društveni komentator. Damir Nikšić povremeno objavljuje i kolumne, učestalo vodi svoj blog i YouTube kanal, autor je i izvođač vlastite muzike koja je sastavni dio njegovog društvenog i profesionalnog angažmana.

Ulaznice možete pronaći na prodajnim mjestima, u Turističkoj agenciji Compass South Adriatic Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 2, u Omladinskom hostelu u Bourbonu (Youth Hostel Dubrovnik- HFHS), na adresi Vinka Sagrestana 3 te na internetskim stranicama:

Ulaznice za stand up večer stoje 80 kuna. Ista cijena bit će na ulazu, na Orsuli, od 20 sati na dan stand up večeri. 

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za stand up večer: Sandra Silađev i Damir Nikšić na Festivalu Orsula (22.07.2017., 21:00h, Park Orsula, Magistralni put 2, Dubrovnik). Dobitnici su Mario Violić i Hrvojka Laušić Ramljak.