POMAGAO PRIJATELJU...

'Schumi nije divljao na skijama, bio je to nesretan slučaj!'

31.12.2013 u 15:57

Bionic
Reading

Glasnogovornica sedmerostrukog F1 prvaka demantirala je glasine da je Michael Schumacher stradao jureći na skijama brzinom od stotinu kilometara na sat...

Dok se njemački 44-godišnji velikan bori za život u bolnici u Grenobleu, u njemačkom tisku počele su kružiti glasine kako je nastradao. Bild tvrdi da mu je kaciga prilikom udarca napukla na dva dijela, a brzina kojom se kretao uoči nesreće bila oko stotinu kilometara na sat, na navodno poluilegalnoj stazi. Sve je demantirala glasnogovornica slavnog prvaka te iznijela nepoznate detalje same nesreće.


'Michael i njegova grupa su se kretali normalnim stazama. Između crvenog i plavog spusta nalazi se područje na koje su se našli. On je pokušao pomoći prijatelju koji je pao, završio je u dubokom snijegu, udario u stijenu i zatim završio katapultiran u zrak, uz grubo prizemljenje. To je bila loša sreća, nije se radilo o velikoj brzini,' kaže Sabine Kehm.

Schumacher je i dalje u induciranoj komi, a prema posljednjem izvještaju iz bolnice Grenoble, situacija se malo poboljšala no još uvijek je u životnoj opasnosti. Doktori vjeruju da će sljedeća 24 sata biti ključna za oporavak.