PauzaGO i njene prednosti

Dobre vijesti za sve korisnike Pauza.hr – stigla nam je PauzaGO!

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Korisnike omiljenog servisa za online naručivanje hrane, Pauza.hr, hranom će uveseljavati restorani iz kojih do sada nisu imali priliku naručiti jer je Pauza uvela i vlastitu dostavu! Ti će restorani imati na usluzi Pauzine dostavljače koje ćemo od sada nadalje znati pod nazivom PauzaGO

Zato, ako ste vidjeli ekipu u prepoznatljivoj Pauzinoj narančastoj boji kako biciklira po gradu, znaj da su na važnoj misiji. Jer se fina klopa neće dostaviti same od sebe : )

Što to znači za sve nas koji redovito naručujemo preko Pauze?

  1. Naručujemo preko istog poznatog sučelja, samo što sad imamo još veći izbor restorana, veći izbor hrane, ali i posebne ponude!
  2. PauzaGO ima potpuno besplatnu dostavu!
  3. Ne postoji minimalan iznos narudžbe! Želiš pomfrit? PauzaGO ga dostavlja!
  4. Omiljena pohana piletina iz restorana KFC sada nam je dostupna za dostavu, a uz njihove slasne košare dolazi i GRATIS Pepsi limeta 0,33l! Ova ponuda dostupna nam je samo preko PauzaGO i to u restoranima KFC Črnomerec, KFC Siget i KFC Zapruđe. Možeš ih pronaći na webu ili aplikaciji Pauza.hr.
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Usluga je za sad dostupna u centru Zagreba, Novom Zagrebu i Črnomercu, a ptičica na grani kaže nam da se nećemo ni okrenuti i već će se zone proširiti na još veće područje s još više restorana koji će biti izlistani na PauzaGO. Na Pauzinoj stranici i aplikaciji ti će restorani biti označeni malom ikonicom rakete, a postojat će i filter PauzaGO koji će onda pokazati samo restorane s tom uslugom.

Ako nešto slučajno i pođe po krivu, Pauza ima super službu za korisnike, koja već više od 10 godina pomaže kad hrana zapne na putu. Dodatno, program kojim se koristi PauzaGO napravljen je po posebnom algoritmu koji omogućuje najtočniju procjenu za najbržu dostavu, a s takvim sustavom, pomno biranim i educiranim vozačima i službom za korisnike, sigurni smo da će i hrana naći najbrži put do nas.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Naravno, kao i uvijek na Pauzi i ove restorane možeš ocijeniti od 1 do 5 i ostaviti komentar.

Neka igre gladi počnu!

Više o Pauzi.hr

Pauza.hr postoji od 2008. i vodeći je servis online naručivanje hrane u Zagrebu, a svoje poslovanje nedavno je proširila i na druge veće gradove u Hrvatskoj. Pauza je pokrenuta kao start-up projekt, a 2015. postala je dio svjetske grupacije Delivery Hero koja okuplja servise za online naručivanje hrane u više od 40 zemalja svijeta: od Malezije i Indije do Mađarske i Hrvatske. Pauzu možete posjetiti na www.pauza.hr, aplikaciji i Facebook ili Instagram stranici.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!