U TOP FORMI

Legendarna Jane Fonda je prava inspiracija: 'Radila sam ove čučnjeve u zatvoru'

22.04.2020 u 13:36

Bionic
Reading

Slavna glumica, aktivistica, spisateljica, velika pobornica zdravog načina života i rodonačelnica aerobika koji je osvojio svijet u 80-ima, tjelovježbe se ne odriče niti tijekom trajanja izolacije zbog globalne pandemije

Legendarna glumica koja i sa svojih 82 godine izgleda senzacionalno, duhom nije klonula niti u izolaciji. Nezaustavljiva Jane Fonda koja je je u listopadu prošle godine uhićena zbog prosvjeda protiv klimatskih promjena u Washingtonu, svojom vitkom figurom može posramiti i puno mlađe kolegice, a tajna je u redovitoj tjelovježbi i zdravoj prehrani čemu je godinama vjerna.

Slavna glumica je ponovno u akciji, a ovoga je puta i sve dobro nasmijala, što je nešto, složit će sve mnogi, što nam svima itekako treba u ovom trenutku.

Kako izgleda njezina jutarnja rutina tijekom izolacije pokazala je simpatičnim videom koji je postavila na TikTok gdje je pokazala kako izgleda njezina svakodnevica - od buđenja uz kavu iz šalice s vlastitim mug shotom iz 70-ih prilikom uhićenja zbog antiratnih prosvjeda pa do čučnjeva, a sve uz zvuke legendarnog hita Dolly Parton '9 To 5'.

Nakon što ustane iz kreveta započinje sa žestokim čučnjevima uz zid kako bi razgibala cijelo tijelo. 'Radila sam ove čučnjeve u zatvoru', u svom je stilu prokomentirala Jane u videu, a zatim u crvenom kaputu, aktivistica za računalom komunicira sa svojim kolegama iz kampanje Fire Drill Friday.

@janefonda

Lots of amazing young people working beyond 9-5 to save the climate. I joined them & so can you! ##earthday ##9to5 ##FireDrillFriday

♬ original sound - zachjustice_

Nakon svega Jane uživa u martiniju - pa zbilja ga je i zaslužila!

U jednom ranijem videu na TikToku otkrila je i da uz pomoć joge održava tonus ruku zategnutima, što je problem koji muči mnoge dame.

Iako mnoge njezine kolegice to nikad ne bi priznale, Jane nikad nije krila kako se podvrgnula estetskim zahvatima kako bi izgledala bolje.

  • +4
Jane Fonda Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

'Sretna sam što živim u vremenu kad mogu iskoristiti prednosti moderne medicine. Kad nešto krene po zlu, mogu samo otići po nove dijelove', rekla je svojedobno glumica koja između ostalog ima i oba umjetna kuka.