INSPIRIRAJTE SE

Šest trendi outfita koje možete kopirati bez trošenja kuna

22.04.2020 u 12:04

Bionic
Reading

Sigurno i vama dođu dani kada nemate inspiraciju za stajling pa posegnete za prvim što vidite u ormaru ili imate gomilu odjeće koju ne znate kako iskoristiti pa vrtite u krug uvijek iste komade. Kako bismo vam dali dozu inspiracije, izdvojili smo šest trendi outfita sačinjena od bazičnih modnih komada koje zasigurno već imate u svom ormaru

Dosta nam je povlačenja po kući u pidžamama i trenirkama. Moramo priznati da jedva čekamo vijest da je izolacija završila, pa da ove sunčane dane iskoristimo za šetnju gradom i ispijanje kave, a možda se počastimo i nekim šopingom kada konačno otvore trgovine. Dok maštamo o prekidu izolacije, razmišljamo i o stajlinzima koje ćemo nositi jednom kad se sve ovo završi.

Da biste izgledali dobro zaista ne morate potrošiti ni kune. Potrebno je samo iz ormara izvući nekoliko bazičnih komada za koje smo sigurni da ih imate, poput bijelih tenisica, traperica, bijele majice i sakoa. Cilj je naučiti kako kombinirati bazične komade odjeće i obuće na više načina. To će vam pomoći da uštedite novac i da pritom uvijek izgledate drugačije, čak i ako ne posjedujete gomilu odjeće.

Zapamtite - bolje je imati 20 dobrih, bezvremenskih komada u ormaru, nego 100 trendi krpica koje traju samo jednu sezonu. Ako i vama nedostaje inspiracije što i kako nositi (jednom kada izađemo iz izolacije), možda vam pomognu stajlinzi ovih modnih profesionalki koje su uspješno svladale vještinu sklapanja stajlinga služeći se bazičnim modnim komadima.

1. Traper na traper + tenisice

Gdje kupiti?

2. Obični bijeli top + midi suknja + čizme

Gdje kupiti?

3. Mornasrka majica + udobne hlače + 'ružne' sandale

Gdje kupiti?

4. Traperice + bijela majica + sako + tenisice

Gdje kupiti?

5. Ista boja od glave do pete

Gdje kupiti?

6. Predimenzionirana košulja + hlače + robusne čizme

Gdje kupiti?