IZGLEDA ODLIČNO

Jennifer Lopez u modnom izdanju u kojem je još nismo vidjeli

22.04.2020 u 11:49

Bionic
Reading

Nakon Selene Gomez i Yare Shadidi, zaštitno lice američkog modnog brenda Coach postala je i Jennifer Lopez. Slavna pjevačica snimila je modnu kampanju na krovu nebodera u New Yorku, odjevena u komade iz nove proljetne kolekcije brenda

Latinoamerička pop diva Jennifer Lopez popela se na vrh nebodera u New Yorku, a sve za potrebe nove modne kampanje za proljeće brenda Coach koju su osmislili Rob Zangardi & Mariel Haenn. Ako dosad niste shvatili, 50-godišnja pjevačica rodom iz Bronxa je novo zaštitno lice Coacha.

Za potrebe nove modne kampanje brenda J.Lo je uskočila u kožnu bomber jaknu čija cijena iznosi 8.700 kuna i elegantnu kožnu pencil suknju u istoj nijansi konjak boje koja je dostupna po cijeni od 4.140 kuna.

Koža je ove sezone itekako 'in', a kada je vidimo na slavnoj ljepotici, shvaćamo kako je moguće da ovaj cool materijal izgleda elegantno. J.Lo je u kombinaciji s kožnom jaknom i suknjom nosila i malu bijelu torbicu s cvjetnim motivima imena 'Tabby' (3.130 kn) i šarenu maramu zavezanu oko vrata u čvor.

Za kosu slavne pop dive, koja je svojim nastupom na ovogodišnjem Super Bowlu oduševila milijune gledatelja ispred malih ekrana, pobrinuo se frizer Kim Kardashian, Chris Appleton, dok je za make up bio zaslužan vizažist Scott Barnes.

Ni tijekom snimanja kampanje Jennifer Lopez nije skidala s ruke svoj zaručnički prsten koji joj je poklonio zaručnik Alex Rodriguez, a koji se procijenjuje na više od pet milijuna dolara.

Kreativni direktor Coacha, Stuart Vevers, odlučio je angažirati J.Lo za svoju modnu kampanju nakon što je pogledao njen spot za pjesmu 'All I Have' koju je 2002. snimila s reperom LL Cool J-em, a u kojem slavna pjevačica šeta gradom noseći u rukama nekoliko dizajnerskih torbi.

'Jennifer je toliko autentična. Odlučna je i originalna osoba koja je slijedila svoj put kako bi radila stvari na svoj način - zaista posjeduje stav koji Coach i naša nova kampanja slave', rekao je Vevers u službenoj izjavi i dodao kako je J.Lo rođena u New Yorku, baš kao i Coach, što je bio dodatan razlog da angažiraju upravo nju.