ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Pogledajte što se nudi ovog tjedna

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 20.05.2019 10:17
  • Objavljeno 20.05.2019 u 10:17
tportal

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Pexels / CC0

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni izbor oglasa za radna mjesta u brzorastućem IT sektoru. Izaberite favorita i javite se na oglas već danas

Ako želite raditi u informatičkoj tvrtki koja je usmjerena na stalno proširenje opsega svojih usluga i povećanju broja korisnika, onda je Infosistem mjesto za vas! Riječ je o kompaniji koja posebnu pažnju posvećuje pravilnom odabiru zaposlenika i njihovom daljnjem usmjeravanju i izgradnji. Ukoliko ste spremni biti dijelom karike u ostvarenju kvalitetnih rješenja, postanite članom njihova tima na poziciji Java Developer (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju komunikativni kandidati s iskustvom u programiranju, dizajnu i razvoju Enterprise softverskih rješenja, koje odlikuje analitičnost pri rješavanju problema i koji odlično poznaju engleski jezik. Na oglas se možete javiti do 31.svibnja.

Serengeti d.o.o. je project consulting tvrtka u kojoj niz vrhunskih stručnjaka projektira, razvija, testira, implementira i održava enterprise aplikacije za velike korisnike u različitim industrijama. Tvrtka posluje u Hrvatskoj i zemljama zapadne Europe, a sada traži iskusne Programere poslovnih aplikacija - Java / .NET (m/ž) koji će u tvrtkinim poslovnicama u Zagrebu, Bjelovaru i Varaždinu raditi na ambicioznim projektima razvoja softvera u domenama financija, telekomunikacija, industrije i energetike. Kako bi se idealno uklopili u postojeći tim, zainteresirani kandidati, uz barem dvije godine programerskog iskustva u Javi ili .NET C# programskom jeziku, moraju dobro poznavati sve slojeve razvoja poslovnih aplikacija. Novom zaposleniku nude stalni radni odnos, fleksibilno radno vrijeme, plaćene edukacije i još mnogo toga, a vaš životopis im možete poslati do 23.svibnja.

Vestigo d.o.o. je IT kompanija koja obiluje talentiranim stručnjacima čiji posao uključuje izradu važnih poslovnih aplikacija za industriju plaćanja i kartičnog poslovanja u Hrvatskoj i inozemstvu. Ako ste vi DevOps inženjer kojem nije potrebno objašnjavati da Linux, Bash, Python i Jenkins nisu kojekakvi likovi iz britanskih krimića, jer ih već jako dobro poznaje i s njima je na ''ti'', onda ste možda pronašli svog idealnog poslodavca. Vestigo traži upravo vas – DevOps inženjera (m/ž), koji će biti zadužen za rješavanje problema u razvojnim, testnim i proizvodnim fazama. Pošaljite im vaš životopis (na engleskom jeziku!) do 22.svibnja.

Svatko od nas bi volio raditi u kompaniji koja iskreno vjeruje da su ''djelatnici temelj tvrtkina uspjeha'', zar ne? E pa, upravo takva kompanija je i Kostwein proizvodnja strojeva d.o.o. iz Varaždina koja aktivno traži pojačanje u svojim redovima i to na poziciji IT tehničar (m/ž). Traže usredotočene i fleksibilne zaposlenike koji su spremni svojim talentima doprinijeti ostvarenju tvrtkinih ciljeva. Opis posla, između ostalog, uključuje instalaciju i održavanje računala i softvera, pružanje tehničke pomoći zaposlenicima i vođenje administracije u službi tehničke podrške. Molbe i životopise potrebno je slati na njemačkom jeziku, do 21.svibnja.

KRATKI VODIČ

Iskoristite ovih šest super korisnih trikova za LinkedIn

Pogledaj galeriju
6

Bit-Art Informatika d.o.o. je tvrtka specijalizirana za razvoj i implementaciju informatičkih poslovnih rješenja. Već 20 godina djeluju na stranom i domaćem tržištu na području informacijskih tehnologija. Njihov cilj je konstantno unapređivati postojeće poslovne sustave primjenom novih tehnologija i naprednih rješenja. Zbog širenja poslovanja i jačanja razvojnih timova planiraju zaposliti novog Developera (m/ž) s iskustvom u razvoju Android aplikacija, koji se može podičiti poznavanjem .Net tehnologije i javascript jezika. Nude rad u dinamičnoj radnoj okolini, fleksibilno radno vrijeme i učenje u tehnološkom i poslovnom području. Njihov oglas ostaje aktivan sve do 28.svibnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!