NAGRADNJAČA

Ljetna zabava u Rapcu uz Valamar - dobitnik

24.06.2011 u 11:49

Bionic
Reading

Ovogodišnji Labin24seven Summer Festival održat će se od 2. do 8. srpnja, a tportal.hr poklanja jednom čitatelju jedno noćenje za dvije osobe u Turističkom naselju Girandella iskoristivo u razdoblju trajanja festivala i dvije ulaznice za festival.

Odlučite se za smještaj u jednom od Valamar hotela ili apartmana u Rapcu i budite dio najbolje ljetne zabave! Uz poznate glazbene zvijezde i različite kulturne manifestacije, Labin24seven Summer Festival pružit će Vam provod koji će Vam ostati dugo u sjećanju.

Sedam dana nanizanih poput bisera na nit koja povezuje jedinstvenu labinsku starogradsku jezgru i mediteransku ljepotu Rapca, obećavaju program koji će ponuditi galeriju naoko nespojivih događanja – od vrhunskoga teatra i glazbe, preko zanimljivih evenata za najmlađe, pa sve do najrazuzdanijih zabava na kopnu i moru.

Iskoristite pogodnost paketa Labin24seven Summer Festival za savršen ljetni provod u Rapcu koji vam nude hotel Miramar***, Albona Hotel & Residence*** i turističko naselje Girandella**. Paket uključuje smještaj u odabranoj sobi, bogati bife doručak i večeru, a posebna pogodnost ponude je jedna ulaznica po osobi koja je uključena u cijenu smještaja.

Miramar Hotel

Miramar Hotel, savršen je izbor za bijeg u nevjerojatnu hrvatsku prirodu, smješten neposredno uz kristalno more i usred prekrasnih tamnozelenih borova. Sobe s pogledom na more i studio apartmani sada su dodatno uljepšani velikim staklenim stijenama kroz koje se pruža pogled na uvalu Rapca, dok su moderne sobe s pogledom na mediteranski park koji okružuje hotel nedavno osvježene.

Albona Hotel & Residence

Albona Hotel & Residence smješten nedaleko prekrasnih šljunčanih plaža svojim razigranim bojama i specifičnom arhitekturom dočarava poseban šarm i pruža idealnu atmosferu za obiteljski odmor i opuštanje. Bogat sportsko-animacijski program Albonu čini atraktivnim mjestom za sve one koji žele svom odmoru dodati crtu dinamičnosti. Ugodno opremljeni apartmani i sobe s pogledom kristalno čisto more ili na mirisno mediteransko raslinje pružit će vam odmor za pamćenje.

Turističko naselje Girandella smješteno je u pitomom prirodnom okruženju nadomak prekrasnih šljunčanih plaža obilježenih Plavom zastavom. Spoj čarobnog okruženja, udobnog smještaja i dodatnih

Turističko naselje Girandella

sadržaja kombinacija su idealna za aktivni obiteljski odmor. Sobe u turističkom naselju Girandella udobno su uređene i opremljene te pružaju prekrasan pogled na umirujuće mediteransko raslinje ili kristalno čisto modro more. Poklonici cjelodnevnog kupanja i sunčanja uživat će na šljunčanim i stjenovitim plažama s uređenim platoima. Opustiti se možete i na sunčalištu uz vanjski bazen s morskom vodom s kojeg se pruža prekrasan pogled na sunčane otoke Kvarnera.

Za vaš savršeni odmor na Jadranu pripremili smo i nekoliko ostalih posebnih ponuda

Stoga ne gubite vrijeme i već danas rezervirajte vaš boravak preko Valamar web stranice ili na broj Valamar rezervacijskog centra (+385 52 465 200).

Jamčimo vam najniže on-line cijene i nezaboravan mediteranski odmor.

Dobitnik je Albin Vrbanić.

Dobitnika ćemo u preuzimanju nagrade obavjestiti mailom.