moj posao

Nude se prilike za posao u Valamaru, Končaru, ELKI...

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovog tjedna zapošljavaju: Valamar, Vita projekt, ELKA, Lamaro digital i Končar – Energetski transformatori. Ostatak ponude poslova pogledajte na portalu Moj posao

Valamar Riviera vodeća je turistička kompanija koja u svojih 30 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta duž jadranske obale – u Istri, na otocima Krku i Rabu te u Dubrovniku, može smjestiti više od 56.000 gostiju dnevno. Temelj poslovanja su profesionalnost i rad svih 6.600 zaposlenika. Trenutno zapošljavaju Stratega marketinških kampanja u Poreču s minimalno dvije godine iskustva na sličnim poslovima u osmišljavanju integriranih marketinških kampanja. Prijave traju do 30. lipnja.

VITA projekt, projektni i konzultantski ured aktivno radi od 2015. godine u području zaštite okoliša i krajobrazne arhitekture. Trenutno zapošljavaju Voditelja ureda koji će biti zadužen za upravljanje dokumentacijom sukladno procedurama tvrtke, praćenje javne nabave i izradu ponuda te ostale poslove prema dogovoru. Poslodavac nudi mogućnost stručnog napredovanja, dodatnu edukaciju, redovite sistematske preglede a dobri rezultati se posebno nagrađuju.

ELKA je vodeća tvrtka za proizvodnju kablova na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Strateški cilj je zadržati poziciju te proširiti poslovanje. Trenutno zapošljavaju Kontrolora kvalitete koji će biti zadužen za kontrolu ulaznih sirovina, pripremu uzoraka za ispitivanje, evidenciju rezultata ispitivanja te izradu izvješća o ispitivanju. Sve ostale detalje pročitajte u oglasu na MojPosao.

Lamaro digital, tvrtka je kćer Sedam IT-ja posvećena razvoju poslovno tehničkih edukacijskih rješenja, rješenja za čitanje e-knjiga i rješenja za digitalno izdavaštvo. Zbog kontinuiranog širenja opsega posla na sustavu za izradu digitalnog sadržaja, zapošljavaju Direktora koji će biti zadužen za upravljanje svim aktivnostima poslovanja, praćenje aktualnosti na tržištu, brigu o razvoju i edukaciji tima djelatnika. Prijave na oglas traju do 28. lipnja.

Končar – Energetski transformatori zapošljavaju osobu na poziciji Transformers Sales Specialist. Idealan kandidat ima znanje iz područja ekonomije i elektrotehnike, odlična znanja engleskog jezika, prodajne vještine te je usmjeren na rješavanje problema. Sve detalje pročitajte u oglasu na MojPosao.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!