PRIJAVE U TIJEKU, DRŽIMO VAM FIGE

Sezonski posao snova: Za plaću od 3300 eura putujete svijetom, a svi troškovi su pokriveni

25.04.2018 u 12:04

Bionic
Reading

Sezonski posao snova! Upravo bi se tako mogla nazvati ponuda islandske niskobudžetne aviokompanije WOW air. Nude plaću od 3300 eura, plaćen smještaj u islandskom glavnom gradu, a sretnik kojeg izaberu tijekom ljeta putovat će diljem svijeta, istraživati običaje, cijene, smještaj, noćni život i atrakcije pojedinih destinacija

Prijave traju do 14. svibnja, a uvjeti su sljedeći: morate imati najmanje 18 godina i dobro se služiti engleskim jezikom. U kratkom videu koji morate snimiti o svojem rodnom gradu, a on je zapravo vaša prijava za ovaj genijalan sezonski posao, morate dokazati da ste kreativni, dovitljivi, snalažljivi i prije svega da u malom prstu imate društvene mreže, bloganje, vloganje i slično.

Posao je sljedeći: u deset tjedana potrebno je obići osam svjetskih destinacija u koje leti WOW air i u svakoj se zadržati tri do četiri dana. Uz to, sretnik mora recenzirati četiri destinacije na samom Islandu.

Svoje doživljaje potrebno je dokumentirati i objaviti naravno na svim društveno-mrežnim platformama, tekstualno ili putem kratkih videa.

  • +6
Aplikacije koje će vam isplanirati putovanje Izvor: Profimedia / Autor: Keith Morris / Alamy

A teme? Hrana, kulturne znamenitosti, noćni život, prirodne atrakcije, cijene…. Da bi stvar bila još bolja, na put ne idete sami. Možete povesti i pratnju. Dobivate plaću od 3300 eura i namješten stan u centru Reykjavika, a svi troškovi na putovanjima su pokriveni.

Ostaje vam još samo da kliknete na ovaj link i prijavite se. Sretno!