MOJPOSAO

Poslodavci traže sezonske radnike i prodajne predstavnike

11.06.2015 u 11:45

Bionic
Reading

Zanima vas sezonski posao i to u Dubrovniku? Što kažete na rad u jednom od najboljih hrvatskih restorana, uz odlična primanja i uvjete rada?

Tvrtka Nautika d.o.o. za svoje restorane Dubravka, Nautika i Panorama traži više djelatnika za sljedeće radne pozicije: Barmen (m/ž), Samostalni konobar (m/ž), Samostalni kuhar (m/ž) i Pizza majstor (m/ž). Kandidatima koji zadovolje uvjete rada, nudimo mogućnost rada u cijeloj idućoj sezoni 2016!

Restoran Konoba Bepo uspješno posluje već 16 godina, a nalazi se u turističkom naselju Zaton pokraj Zadra. Restoran je u potrazi za sezonskim djelatnikom za radnu poziciju Konobar (m/ž). Idealan kandidat dobro poznaje njemački, a po mogućnosti i talijanski jezik.

Tvrtka Brati Ritoša d.o.o. bavi se veleprodajom te nudi širok asortiman opreme na vrt, poljoprivredu i građevinu. Radi daljnjeg razvoja i jačanja poslovanja tvrtka traži visokomotiviranu, iskusnu i odgovornu osobu za poziciju Terenski komercijalist (m/ž). Imate li pet godina radnog iskustva na istoj ili sličnoj radnoj poziciji te razvijene komunikacijske i pregovaračke vještine, idealan ste kandidat!

Imate li iskustvo u uslužnoj djelatnosti ili maloprodaji, kozmetičkoj ili modnoj industriji, L'Oreal Adria d.o.o. vas poziva da postanete dio njihovog tima na poziciji Kiehl's customer representative – KCR (m/ž). Kehl's je dio L'Oreal grupacije i jedna od robnih marki iz asortimana luksuznih proizvoda.

Holcim Hrvatska dio je Holcim Grupe, jednog od najvećih svjetskih proizvođača cementa i agregata, transportnog betona, asfalta i usluga u građevinskom sektoru. Tvrtka traži idealnog kandidata za poziciju Inženjer eksploatacije i oplemenjivanja (m/ž). Mislite li da svojim znanjem i sposobnostima možete stvoriti ključnu razliku za poslovanje Holcima u Hrvatskoj, prijavite se na oglas!

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća