NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

Milijan Brkić: U proteklih 28 godina smo previše griješili

01.01.2018 u 19:52

Bionic
Reading

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić u podužem postu na Facebooku povodom Nove godine izrazio je želju da ćemo se kako narod u narednoj godini ponovno ujediniti kao 90-ih te je pri tom priznao da je u proteklih 28 godina počinjeno mnogo pogrešaka.

Brkić smatra da je vrijeme da se svi zajedno, neovisno o nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, stranačkim preferencijama ili ekonomskome statusu, udružimo i pokrenemo s ciljem ekonomskog napretka u našoj državi i pozitivnih, konkretnih i odlučnih političkih promjena.

'Vrlo sam zabrinut negativnim demografskim trendovima i odlaskom naših mladih ljudi u potrazi za boljom nadom i životom izvan Hrvatske' napisao je Brkić te je dodao da moramo udvostručiti napore u 2018. godini kako bismo zaustavili te negativne trendove.

Zamjenik predsjednika HDZ-a Brkić navodi da smo u proteklih 28 godina samostalnosti dovoljno i vrlo često previše griješili, ali smatra da smo sada sazrjeli.

'Došlo je vrijeme da osim sna o samostalnosti Hrvatske sada od nje napravimo državu gdje će svi oni koji Hrvatsku osjećaju svojom domovinom moći ostvariti svoje snove bez potrebe da to traže drugdje, ali pritom se nikada ne smijemo odreći žrtve hrvatskih branitelja kako bi danas živjeli u miru te ljubavi i ponosa koji osjećamo jer smo pripadnici hrvatskog naroda', poručuje Brkić.

  • +22
Milijan Brkić ronio do prve postaje Križnog puta Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic / CROPIX