DVOJICA PRIVEDENIH, TREĆI U BIJEGU

Bačen eksploziv pred kuću bivšeg dečka Jelene Rozge

19.12.2012 u 07:13

Bionic
Reading

Snažna eksplozija u ponedjeljak navečer oko 20 sati uznemirila je žitelje Turnja kraj Zadra. Ispred dvorišta obiteljske kuće u vlasništvu 56-godišnjeg mještanina na Obali dr. Franje Tuđmana bačena je eksplozivna naprava koja je oštetila dvorišna vrata

U eksploziji, srećom, nitko nije stradao. Zbog ovog su događaja u prostorije zadarske policije privedena dva mlađa muškarca iz okolice Biograda u dobi od 26 i 29 godina. Prve informacije o ovom incidentu zadarska policija objavila je tek u utorak, 19 sati nakon nemilog događaja.

Zadarski list javlja kako je policija uhitila Borisa i Marina Santinija te da se za trećim sudionikom ovog bombaškog napada, a on je navodno umirovljeni policajac iz Zadra, još uvijek traga. Isti izvor navodi kako se Turnjem proširila priča da je meta napada trojice bombaša bio sin vlasnika kuće, inače vlasnik popularnog noćnog okupljališta mladih Zadrana City bara Forum i bivši dečko Jelene Rozge, 30-godišnji Marko Budanović. On je odbio komentirati događaj i glasine da su povod napadu bile ranije nerazriješene razmirice i iznuda.