ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Evo što se nudi ovog tjedna

19.08.2019 u 12:19

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni izbor atraktivnih oglasa za poslove u brzorastućem IT sektoru. Izaberite svojeg favorita i javite se na oglas već danas

Primarna djelatnost tvrtke TIS Grupa d.o.o. su IT rješenja, odnosno transfer svjetskih znanja principala prema korisnicima. Prate najnovije trendove na području IT-a, nude inovativna poslovna rješenja, odgovaraju na nove poslovne izazove i posluju kao jedna od regionalno vodećih tvrtki. Traže stručne i motivirane suradnike, uporne i kreativne entuzijaste koji se žele pridružiti odličnoj TIS-ovoj ekipi na izazovnim projektima digitalne transformacije. Postani Oracle Developer, .NET developer ili Java Develepor prijavom na oglas do 22. kolovoza. Mjesto rada je Zagreb, a detalje prijave pročitaj na linku.

Software Automation Concepts d.o.o. je dio Njemačke grupacije koja je vodeća u Hrvatskoj i jedna od vodećih u svijetu u području implementacije automatizacije i procesne tehnike za industrijsku i logističku opremu u mnogim granama automatizirane proizvodnje. Pozivaju te da se pridružiš njihovom timu na poziciji: PLC Programer i ostvariš svoje ideje. Nude rad u mladom i dinamičnom timu, fleksibilno radno vrijeme uz mogućnost rada od kuće po dogovoru. Stručno usavršavanje u top akademijama unutar EU, stalni radni odnos, smještaj, dnevnice za službena putovanja, fiksnu plaću i božićnicu te nagrade za radne rezultate. Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 28. kolovoza.

Infobip d.o.o. je globalna IT i telekomunikacijska tvrtka koja pruža usluge mobilnih komunikacija u oblaku za poslovne korisnike. Trenutno u svoj tim žele zaposliti osobe na pozicijama: Junior System Integration Engineer, Front End Developer in Product Design Team, Java Software Engineer, .NET Software Engineer, Python developer i Routing Analyst. Svojim zaposlenicima nude izvrsno radno okruženje, učenje od stručnjaka, kompenzacije za rad i vodeće klijente. Mjesto rada je Zagreb i Rijeka, a prijave su moguće do 23. kolovoza.

OptimIT d.o.o. je tvrtka za razvoj programske podrške specijalizirana za sustave temeljene na JEE i Open Source tehnologijama. Među osnovnim uslugama u ponudi OptimIT-a nalaze se sustavi za upravljanje dokumentima, upravljanje sadržajem, te e-Commerce rješenja. Traže nove kolege za ured u Zagrebu na poziciji: Junior java developer koji bi svojom osobnošću, znanjima i vještinama dodatno obogatili tim. Možeš im se pohvaliti ako si isprogramirao nešto čime se ponosiš i voljan si to podijeliti s OptimIT-a ekipom. Prijavi se na oglas do 22. kolovoza.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

Deegloo d.o.o. je agencija za razvoj softvera po mjeri. Razvija web, mobilna i velika rješenja podataka usmjerena na primjenu prakse koji rezultiraju dugoročno zdravim i održivim proizvodima. Trenutno u svom tim žele zaposliti dvije osobe na poziciji: Angular and React Engineer za rad u Zagrebu. Nude stalni radni odnos, ugodno radno okruženje u kojem se ne očekuje prekovremeni rad, MacBook Pro i 4k monitore, fleksibilno radno vrijeme i rad od kuće do šest dana mjesečno, edukaciju i ostale beneficije. Iskoristi priliku i prijavi se na oglas do 26. kolovoza.