galaxy serija

Dosta vam je neželjenih poziva na Samsungu? Blokirajte ih jednostavnim potezom

19.08.2019 u 11:36

Bionic
Reading

Samsungovi smartfoni zahvaljujući posebnom sučelju imaju vlastitu metodu blokiranja neželjenih poziva. Evo kako ju možete koristiti

Dosta vam je poziva na koje se ne želite javljati, a imate Samsung Galaxy? Vrlo jednostavno možete blokirati sve pozive s privatnih brojeva ili zaustaviti broj koji im stvara najveće glavobolje.

Za što god se odlučili vi, procedura je relativno jednostavna. Za početak pokrenite aplikaciju Phone i u njoj pritisnite na tri točkice u gornjem desnom kutu ekrana. Nakon toga birajte Postavke odnosno 'Settings'. U izborniku birajte blokiranje brojeva odnosno 'Block Numbers'.

Unutar tog menija možete blokirati sve nepoznate brojeve pritiskom na tipku pored 'Block unknown callers'. Ako želite blokirati neki određeni broj, unesite ga pod stavkom 'Add phone number'. Ako ste kopirali broj iz aplikacije Phone pritisnite na polje i birajte 'Paste'. Pritisnite plus znak na gornjem desnom dijelu ekrana i time ćete broj dodati u listu neželjenih odnosno blokiranih.

  • +9
Samsung Galaxy Note 10 Izvor: Društvene mreže / Autor: Samsung

Sada se vjerojatno pitate kako kopirati broj iz aplikacije Phone. Ne brinite - vrlo je jednostavno. Ako ste recimo dobili telefonski poziv od nekog koga želite blokirati, kopirajte broj na clipboard i prebacite ga u svoje blokirane brojeve. To radite ulaskom u aplikaciju Phone i tamo pod karticom Recents pritisnite na broj telefona kojeg želite blokirati. Pritisnite na malo slovo 'i' na desnoj strani stavke i kopirajte ga na clipboard. Držite prst na broju dok ne dobijete opciju kopiranja.