UHVATITE PRILIKU

Tražite besplatne avanturističke igre za produljeni vikend? Posjetite Epic Store

10.04.2020 u 13:59

Bionic
Reading

Na popularnom dućanu se ovog tjedna dijele dvije avanture: Close to the Sun i Sherlock Holmes: Crimes and Punishment. Ugrabite ih sad

Uz pretpostavku da ste kao i većina odgovornih građana odlučili ostati kod kuće, velike su šanse da provodite bar dio vremena tražeći stvari s kojima biste se mogli zabaviti. U najnovijoj besplatnjači Epic Gamesa svima su na raspolaganju dvije dobre avanture koje možete zadržati zauvijek.

Kao dio najnovije tjedne promocije, Epic Store nudi po jednu igru za fanove horora i misterija. Na raspolaganju su, naime, Sherlock Holmes: Crimes and Punishment i Close to the Sun.

Gdje ih mogu skinuti?

Sve što vam treba za dvije igre s Epic Storea je profil na spomenutom dućanu. Nakon što ga napravite, sve što trebate učiniti je prijaviti se na profil i kupiti igre za nula eura - bili vi na stranici ili u specijaliziranom klijentu.

Ako više volite akciju, idućeg tjedna će nam na raspolaganju biti i četvrti Just Cause - igra koja, premda nije savršena, pruža hrpu eksplozijama ispunjene zabave u ovim teškim vremenima.