GEJMING PREMIJERA

Ponešto za svakog: Ovo su Capcomovi gejming aduti koje ćemo igrati u 2023. i 2024.

14.06.2023 u 10:33

Bionic
Reading

Tvorac ikoničkog Street Fightera dao nam je dubok uvid u naslove koje će uskoro izdati. Ovo su foršpani njihovih najjačih igara za ovu i iduću godinu

Nakon što su nadolazeće naslove predstavili Xbox, Ubisoft i Sony, nakon što smo pogledali hrpu foršpana iz Summer Game Festa, došao je na red i Capcom. Japanski proizvođač već je do sad imao dobru godinu zahvaljujući Street Fighteru 6 i novoj verziji Resident Evila 4. Nova prezentacija je, tim rečeno, imala dio posvećen postojećim serijalima poput Mega Mana, Resident Evila, Street Fightera i Monster Huntera, no puno je veći fokus bio na novijim igrama poput Path of the Goddess, Exoprimal i Pragmati.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Izvor: Društvene mreže / Autor: Capcom

Prezentacija je počela s produljenim uvidom u novu igru Kunitsu-Gami: Path of the Goddess. Riječ je o mračnoj akcijskoj avanturi s hrpom psihodelije, neobičnih bića i čudovišta, kao i opakog mačevanja. Naslov dolazi na Xbox, PS5 i PC, no trenutno nema datum izlaska, piše Verge.

Pragmata

Izvor: Društvene mreže / Autor: Capcom

Znanstveno fantastična akcijska igra Pragmata i dalje nema konkretan dan izlaska, a izgleda da ćemo pričekati prije nego što je zaigramo. Umjesto ikakvih detalja o samoj igri dobili smo još jedan animirani foršpan, no dobra vijest u svemu tome je što barem znamo da se na igri još radi. Pragmata je najavljena za PS5, Xbox Series X i PC.

Ghost Trick ima demo

Izvor: Društvene mreže / Autor: Capcom

Nadolazeća osvježena verzija poznate detektivske grafičke avanture ima demo kojeg možete isprobati već danas. Puna verzija izlazi 30. lipnja, a sve što ste postigli u demou nastavit će se u punoj verziji.

Nova kolekcija Ace Attorney

Izvor: Društvene mreže / Autor: Capcom

Capcom je najavio i novu kolekciju Ace Attorney koja u sebi sadrži sve od četvrtog do šestog nastavka. Igra dolazi na moderne kozole iduće godine zajedno sa grafičkim nadogradnjama koje će razveseliti sve fanove Apollo Justicea.

Exoprimal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Capcom

Iako nismo dobili novi Dino Crisis, dobro je vidjeti da Capcomova futuristička igra s dinosaurima lijepo napreduje. Datum izlaska je jako blizu - izaći će za PC, PlayStation i Xbox 14. srpnja 2023.

Dragon’s Dogma 2

Izvor: Društvene mreže / Autor: Capcom

Ako vam nikad nije dosta fantasy RPG igara, pripremite se za još jednu Dragon's Dogmu. Dragon's Dogma 2 je nedavno dobila nov foršpan, što je dobra vijest uzmemo li u obzir da je prva igra izašla 2012.

Nov nastavak Dragon's Dogme bit će igra za jednog igrača koja će, riječima Capcoma, biti četiri puta veća od 'jedinice'.