NOVA GLASINA

Novi iPhone dolazi, ali zadržat će nešto bez čega smo mogli?

12.10.2020 u 08:55

Bionic
Reading

Kako tvrdi tviteraš @UniverseIce, zubić na zaslonu će ostati nedirnut ne samo u iPhoneu 12, već i u iPhoneu 13 iduće godine, iako bi u tom modelu mogao biti nešto tanji

Pametni telefoni iPhone X, XS i 11 imaju poveći zubić na vrhu zaslona. Nemali broj ljudi nadao se kako će u Appleu pronaći neko elegantnije rješenje za iPhone 12, ali čini se kako tomu neće biti tako.

Kako tvrdi tviteraš @UniverseIce, zubić će ostati nedirnut ne samo u iPhoneu 12, već i u iPhoneu 13 iduće godine, iako bi u tom modelu mogao biti nešto tanji. Pod zubićem iPhonea trenutno su prednja kamera i tehnologija FaceID.

Brojni proizvođači pametnih telefona s operativnim sustavom Android domislili su se različitih načina kako povećati omjer zaslona i kućišta, među kojima su skočne kamere, okrugli izrezi na zaslonu, izrezi u obliku kaplje vode...

Je li ova prognoza točna ili nije doznat ćemo ubrzo. Apple je za utorak, 13. listopada, najavio događanje tijekom kojeg će predstaviti novu generaciju svojih pametnih telefona.

Očekuje se kako će predstaviti ukupno četiri modela, a dosad se nisu pojavljivale glasine o tome koliki bi zubić na zaslonu mogli imati.