IMA I IZNENAĐENJA

Loše ocjene skupljaju u milijunima: Ovo su najomraženiji videi na YouTubeu

15.08.2019 u 20:16

Bionic
Reading

Pogledajte rang-listu video zapisa koji su pokupili najviše palčeva dolje na popularnom internetskom video servisu. Neki su i nas iznenadili

Kad razmišljamo o rangiranju videa na YouTubeu obično nam prvo na pamet padnu broj pregleda i pozitivnih ocjena. Ali, što je s negativnim ocjenama? Tko su šampioni po broju prikupljenih palčeva dolje? Evo pregleda od desetog do prvog mjesta.

‹ CORTANDO O BOTÃO DO YOUTUBE › Izvor: Društvene mreže / Autor: Aruan Felix

10. Cortando o botao do YouTube - Aruan Felix (2,5 milijuna palčeva dolje)

Na dnu ljestvice je trominutni video u kojem možete vidjeti tvorca sadržaja kako pokušava otkriti razne načine uništavanja srebrnog dugmeta Play, nagrade koju je dobio od YouTubea nakon što je dosegnuo broj od sto tisuća pretplatnika. Zašto to radi? Pa, ako znate portugalski - poslušajte i javite nam. Rado bismo doznali. Video je objavljen 22. prosinca 2015. Dosad je zabilježio više od 22 milijuna pregleda i 866 tisuća lajkova.

Bibi H - How it is ( wap bap ... ) [Official Video] Izvor: Društvene mreže / Autor: BibisBeautyPalace

9. Bibi H. - How It Is (Wap Bap) - Bibisbeautypalace (tri milijuna palčeva dolje)

U skoro pa četiri minute možete čuti i vidjeti sve i svašta, od svakidašnjih žalopojki do nasumičnih pojavljivanja mjehurića i balona u, čini se, neuseljenom zdanju. Ako možete pohvatati što se događa i zašto, svaka vam čast. Video je prikupio gotovo 59 milijuna pregleda i 517 tisuća lajkova.

Baby Shark Dance | Sing and Dance! | Animal Songs | PINKFONG Songs for Children Izvor: Društvene mreže / Autor: Pinkfong! Kids' Songs & Stories

8. Baby Shark Dance - Pinkfong! Kid's Songs & Stories (3,3 milijuna palčeva dolje)

Nije nam posve jasno zašto je ovaj video iz lipnja 2016. pobrao toliko loših ocjena, ali pretpostavljamo kako su za bar dobar dio njih zaslužni roditelji kojima se ova pjesma popela na vrh glave. Koliko je bila popularna govori i ukupno tri milijarde pregleda do danas.

Rebecca Black - Friday Izvor: Društvene mreže / Autor: rebecca

7. Friday - Rebecca Black (3,5 milijuna palčeva dolje)

Iako objavljen davne 2011., ovaj video i danas čvrsto drži poziciju među deset najlošije ocjenjenih. Vremenski odmak u ovom slučaju nije pomogao - ljudima se i dalje baš ne sviđa dugačak i dosadan dnevnički zapis pretvoren u pjesmu.

Official Call of Duty®: Infinite Warfare Reveal Trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Call of Duty

6. Official Call of Duty: Infinite Warfare Reveal Trailer - Call of Duty (3,8 milijuna palčeva dolje)

Nije jedini video tematski vezan uz igru na ovom popisu, ali jest jedini koji je služio kao najava za tada nadolazeću novu igru. Call of Duty: Infinite Warfare izašao je 2016. godine. Zanimljivo, iako je skupio ogroman broj negativnih ocjena, brojni noviji komentari uz video u stvari su pozitivni, a neki su korisnici YouTubea iskazali žaljenje što su bili strogi prema igri temeljem najavnog videa. Ukupno je skupio gotovo 43 milijuna pregleda, i taj broj i dalje pomalo raste.

Despacito Autor: Youtube

5. Despacito - Luis Fonsi featuring Daddy Yankee (4,1 milijuna palčeva dolje)

Ovoj pjesmi i njenim različitim inačicama neko vrijeme praktično nismo mogli pobjeći. Broj negativnih ocjena čini se ogromnim, ali i nije toliko loš u usporedbi s 34 milijuna lajkova i više od šest milijuna pregleda.

Can this video get 1 million dislikes? Izvor: Društvene mreže / Autor: PewDiePie

4. Can This Video Get 1 Million Dislikes? - PewDiePie (4,2 milijuna palčeva dolje)

PewDiePie je tražio milijun negativnih ocjena. Ne samo što ih je dobio, već su ga 'počastili' s još 3,2 milijuna viška. Ništa čudno ako se zna kako taj youtuber ima više od 98 milijuna pretplatnika, među kojima je velik broj spremnih na štošta kako bi udovoljili svom ljubimcu. Od prosinca 2016. ovaj je video prikupio više od 17 milijuna pregleda.

Jake Paul - It's Everyday Bro (Song) feat. Team 10 (Official Music Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Jake Paul

3. It's Everyday Bro - Jake Paul featuring Team 10 (4,4 milijuna palčeva dolje)

Uz 4,4 milijuna negativnih ocjena ovaj je video uspio prikupiti i 2,8 milijuna lajkova. Ne možemo se domisliti dobrom razlogu zašto bi ga netko lajkao, ali eto...

Justin Bieber - Baby ft. Ludacris (Official Music Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Justin Bieber

2. Baby - Justin Bieber featuring Ludacris (10 milijuna palčeva dolje)

Skoro 10 godina star video (objavljen je 2010.) i dalje se dobro drži. Skupio je dosad više od dvije milijarde pregleda. Zanimljivo, tek je milijun više lajkova nego negativnih ocjena.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

1. YouTube Rewind 2018 - YouTube (16 milijuna palčeva dolje)

Iskreno, nismo očekivali kako ćemo na prvom mjestu top ljestvice najnepopularnijih naći baš YouTubeov video. Zbog čega je točno pobrao toliko hejta vjerojatno nećemo nikad doznati, ali više je mogućih objašnjenja: banalan je i otrcan, previše se toga događa, predug je...