SMJELA NAJAVA

Uskoro ćete u autima Tesla gledati Netflix i YouTube, kaže Elon Musk

29.07.2019 u 11:51

Bionic
Reading

Netflix, Hulu, YouTube i drugi internetski video servisi uskoro bi trebali postati dostupni za streaming uživo na upravljačkim pločama u vozilima koje proizvodi tvrtka Tesla

Osnivač i glavni izvršni direktor Tesle Elon Musk objavio je nedavno tvit u kojem tvrdi kako će biti moguć streaming uživo s internetskih video servisa u automobilima te tvrtke.

Iako nije naveo točan datum, napisao je kako bi do promjena moglo doći tijekom nekoliko nadolazećih mjeseci, moguće već od kolovoza.

Slično kao i s igrama kao što su Cuphead i SuperBreakout, video streaming bit će dostupan samo kad je automobil zaustavljen. Naime, volan vozila služi kao daljinski upravljač za igranje.

  • +3
Tesla Model 3 Izvor: Promo fotografije / Autor: Tesla

Musk već dugo želi automobile koje njegova tvrtka proizvodi pretvoriti u uređaje za reprodukciju zabavnog sadržaja. U tvitu je obećao 'zadivljujuće imerzivno, filmsko iskustvo' zahvaljujući ugrađenom surround zvuku i sjedištima.

Ipak, uvođenje streaminga uživo u vozilima ovisit će o odobrenju regulatornih tijela za autonomnu vožnju, a u njima se ne moraju složiti s njegovim optimističnim očekivanjima. U veljači Musk je ustvrdio kako je uvjeren da će Teslina vozila moći voziti sama bez vozača do kraja ove godine, piše Business Insider.