postoji način

Kako saznati je li vas je netko 'utišao' na Instagramu?

26.06.2020 u 08:24

Bionic
Reading

Premda ne postoji alat koji će vam pružiti odgovor pitanje jeste li 'muteani', i dalje je moguće otkriti je li netko odlučio prestati pratiti vaše objave

Utišavanje neke osobe na Instagramu slično je pristojnom odlasku iz razgovora. Kad nekoga utišate, njihove objave i priče više se neće pojavljivati na vašem feedu, dok će osoba koja ih je objavila i dalje moći posjetiti vaš profil. Ne brinite - Instagram ne šalje podsjetnik da vas je netko utišao.

Sama aplikacija ne nudi izravni način kako to provjeriti, već ćete morati provjeriti na drugi način. Ako je određena osoba prije gledala vaše priče na Instagramu i više se ne pojavljuje na listi gledatelja, to znači da je utišala vaše priče.

Nadalje, ako on ili ona komentira tuđe objave i više ne komentira vaše (a komentirala je sve do nedavno), to znači da vas je možda utišala.

Ako vam niti jedan od odgovora ne zvuči dovoljno dobrim i dalje niste sigurni, uvijek možete napraviti najizravniju stvar te osobu jednostavno pitati je li vas odlučila utišati, savjetuje Business Insider.