bežično ažuriranje

Zabavite se dok čekate: Volvo među prvim proizvođačima automobila nudi uslugu streaminga uz Prime Video i YouTube

14.09.2023 u 12:01

Bionic
Reading

Uz sigurnost kao srž poslovanja Volva, švedski proizvođač navodi kako će pristup videostreamingu biti dostupan samo kada je automobil potpuno zaustavljen

Kako su danas moderni automobili sposobni prenositi najrazličitije usluge, posebno kad je riječ o streamingu, veseli informacija švedskog proizvođača Volvo Cars-a. Da podsjetimo, Volvo je nedavno predstavio nove EX30 i EX90 te najavio potpuno novi MPV model EM90.

Naime, vlasnici Volvo modela će se moći zabaviti uz Prime Video i YouTube. Usluga će postati dostupna kao unaprijed instalirana aplikacija počevši od 18. rujna s postupnim uvođenjem putem bežičnog ažuriranja (OTA), tržište po tržište.

Volvo Cars je među prvim proizvođačima automobila koji nudi Prime Video u svojim automobilima, dok će uskoro YouTube biti instalirane u Volvo automobile s ugrađenim Google-om.

'Dodavanje pristupa uslugama kao što su Prime Video i YouTube u naše automobile podupire kontinuirano rastući popis softvera i aplikacija kako bi život naših vozača bio bolji', kaže Erik Severinson, globalni voditelj programa za nove automobile Volvo Cars-a. 'Ispunjavamo svoje obećanje da ćemo proizvoditi automobile koji s vremenom rastu s našim kupcima.'

Volvo Cars nudi uslugu streaminga uz Prime Video i YouTube Izvor: Promo fotografije / Autor: Volvo Cars

Uz sigurnost kao srž poslovanja Volva, pristup videostreamingu bit će dostupan samo kada je automobil potpuno zaustavljen. Obje aplikacije bit će dostupne u Volvo automobilima s ugrađenim Google-om diljem svijeta osim u Kini, Južnoj Koreji i Vijetnamu.

Dostupnost navedenih značajki i usluga

Volvo kaže kako na određenim tržištima podaci potrebni za streaming ovih usluga (i drugih digitalnih usluga) možda neće biti isporučeni uz vozilo Volvo Cars-a, na tržištima gdje se pružaju, podliježu određenim odredbama, uvjetima i ograničenjima. Inače, Google, Google Play i YouTube su zaštitni znakovi tvrtke Google LLC.