pravi off-roader

[FOTO/VIDEO] Isuzu pokazao D-Max Arctic Trucks AT35: Vrhunski terenac u obliku pick-upa

29.04.2022 u 20:03

Bionic
Reading

Napravljen na najprodavanijem modelu Isuzu V-Cross, D-Max Arctic Trucks AT35, ovaj pick-up je profesionalno rekonstruirano vozilo koje uključuje značajna poboljšanja karoserije, okvira, pogona, ovjesa, kotača i guma

Isuzu je na tržište doveo potpuno novi pick-up Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35, nakon što smo vidjeli pretprodukcijski model na Sajmu komercijalnih vozila 2021.

Nadovezujući se na nagrađivanu izdržljivost i pouzdanost Isuzu D-Max platforme, cool i sposoban Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 razvijen je i projektiran kako bi se s lakoćom nosio s najizazovnijim krajolicima dok nudi prepoznatljivu prisutnost i autentične performanse, bilo na cesti ili van nje. Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 profesionalno je rekonstruirano vozilo koje uključuje značajna poboljšanja karoserije, okvira, pogona, ovjesa, kotača i guma.

Prošli model Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 iz 2017. je već bio vrlo sposoban terenac Izvor: Promo fotografije / Autor: Arctic Trucks

Sve elemente konstrukcije D-Max Arctic Trucks AT35 poduzeli su profesionalci za preuzimanje u Isuzu UK i iskusni Arctic Trucks tehničari kako bi se osigurali najviši standardi kvalitete izrade, pridržavanje svih relevantnih odobrenja tipa vozila i potpuno usklađivanje s Isuzuovim jamstvo od pet godina/200.000 km. Osim toga, važno je da vozilo također zadržava svoj status gospodarskog vozila, bez kompromisa u pogledu nosivosti ili vučne sposobnosti.

Sposoban off-roader

Uzevši svoje ime po 35-inčnim gumama (vanjski promjer) koje su standardno ugrađene na vozilo, šasija i karoserija Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 rekonstruirani su kako bi se prilagodili njegovim robusnim 17-colnim mat crnim alu felgama i uvećanim 315/70 R17 all-terrain BF Goodrich Mud-Terrain T/A KM3 gumama.

Sustav ovjesa je revidiran s optimiziranim i povišenim prilagođenim Bilsteinovim performansnim sustavom ovjesa s prednjim oprugama i amortizerima, stražnjim amortizerima i dodatnim prednjim i stražnjim podizanjem karoserije, pružajući ukupnu prednju i stražnju elevaciju od +50 mm u odnosu na standardni D-Max pick-up .

Izgrađen kao vrhunsko vozilo za terenske performanse, Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 poboljšava poznate D-Max terenske sposobnosti, povećavajući razmak od tla na 266 mm sprijeda i 290 mm straga, uz pristupni kut od 35°, odlazni kut od 29° i prijelazni kut od 34°. Kombinirani učinak povećanih guma, performansnih opruga i amortizera rezultira mekšom i bržom vožnjom po grubim površinama i lakšim otiskom na osjetljivom terenu, bez ugrožavanja ponašanja na cesti.

Karakteristični stil Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 poboljšan je ekstra širokim proširenjima lukova kotača u boji, koja stvaraju dodatni razmak i pojačavaju podignuti položaj vozila, istovremeno prenoseći dramatičan osjećaj stila i svrhe. Vozilo je također opremljeno bočnim stepenicama proširenog profila Arctic Trucks, ojačanim blatobranima Arctic Trucks i svestranom stražnjom višenamjenskom kukom za prijemnik od 2 inča, koja omogućuje brzo i jednostavno postavljanje kugli za vuču, vitla, stražnjih stepenica i još mnogo toga.

Uređenje kabine

Napravljen na najprodavanijem modelu Isuzu V-Cross, D-Max Arctic Trucks AT35 ima prednost od razine specifikacija poput SUV-a s vanjskim stilskim elementima u metalno sivim bojama, vrhunskim crnim unutarnjim oblogama, 9-inčnim multimedijskim sustavom s Apple CarPlay i Android Auto kompatibilnost i zvučni sustav s osam zvučnika.

Kožna unutrašnjost uključuje robnu marku Arctic Trucks ugrađenu na naslone za glavu i dodatne pogodnosti od bežičnog punjača mobilnog telefona, Arctic Trucks štitnika za ulazna vrata i vrhunskog seta prostirki za tepihe. Vozilo je završeno s Arctic Trucks i oznakama AT35 u cijelom eksterijeru i unutrašnjosti zajedno s namjenskim maticama za zaključavanje kotača i moment ključem Arctic Trucks.

  • +6
Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 Izvor: Promo fotografije / Autor: Isuzu

Sigurnosni sustavi

Isuzu D-Max može se pohvaliti vodećim sigurnosnim standardima u klasi i postigao je maksimalnu ocjenu sigurnosti od pet zvjezdica u novom teškom Euro NCAP testu. Za taj rezultat su dijelom zaslužni novi napredni sustavi pomoći vozaču (ADAS) koji su standardno ugrađeni u cijeloj ponudi, a svaki Isuzu D-Max ima upozorenje na sudar, prepoznavanje prometnih znakova, ručni i inteligentni ograničavač brzine, zajedno s upozorenjem na napuštanje trake i autonomnim kočenjem u nuždi kao standardnom opremom.

Cijena u Velikoj Britaniji kreće od 47.999 funti (56.740 eura), D-Max Arctic Trucks AT35 dostupan je za narudžbu od 3. svibnja u svim ovlaštenim Isuzu zastupnicima Arctic Trucks, diljem Ujedinjenog Kraljevstva.