konačno!

[FOTO/VIDEO] Ferruccio Lamborghini u automobilskoj Kući slavnih: Njegov doprinos automobilskoj industriji je nemjerljiv

27.07.2022 u 15:32

Bionic
Reading

Ovaj talijanski genij nije bio samo ključan u osnivanju Automobili Lamborghini 1963. godine, već je njegova neumoljiva želja za stalnim poboljšanjem i inovacijama rezultirala stvaranjem dva najslikovitija modela marke: Miura i Countach

Dana 21. srpnja, vrhunski automobilski rukovoditelji i VIP osobe okupili su se u The Icon na rivi u Detroitu (SAD) kako bi proslavili uvođenje u Automotive Hall of Fame raznolike skupine pionira automobila i mobilnosti iz cijelog svijeta, uključujući legendarnog Ferruccia Lamborghinija.

Ferruccio Lamborghini nije bio samo ključan u osnivanju Automobili Lamborghini 1963. godine, već je njegova neumoljiva želja za stalnim poboljšanjem i inovacijama rezultirala stvaranjem dva najslikovitija modela marke: Miura i Countach.

Ferrucciov pristup uvijek je bio odvažan, potaknut uvjerenjem da se neočekivano može postići ako uvijek težimo da budemo bolji. Njegov poduzetnički i pionirski duh danas je srž DNK brenda.

Andrea Baldi, izvršni direktor tvrtke Automobili Lamborghini Americas, nazočio je ceremoniji preuzimanja ove velike časti u ime Lamborghinija.

Ferruccio Lamborghini primljen je u automobilsku Kuću slavnih Izvor: Promo fotografije / Autor: Lamborghini

Mramorna ploča s potpisom Ferruccia Lamborghinija postavljena je u Dvoranu časti u Automotive Hall of Fame gdje posjetitelji slave muškarce i žene čije su automobilske inovacije promijenile svijet i revolucionirale naš način života.

  • +7
Ferruccio Lamborghini primljen je u automobilsku Kuću slavnih Izvor: Promo fotografije / Autor: Lamborghini

O automobilskoj Kući slavnih

Automotive Hall of Fame (AHF) neprofitna je organizacija koja odaje počast i slavi lidere i inovatore automobilske/mobilne industrije kroz nagrade i programe koji podjednako izazivaju mlade i stare na više razine osobnog postignuća. Osnovana 1939. godine, Automotive Hall of Fame odala je počast 757 nagrađenih iz cijelog svijeta, koji su utjecali i utjecali na automobilsku industriju i industriju mobilnosti.

Automotive Hall of Fame nalazi se na adresi 21400 Oakwood Blvd u Dearbornu, Michigan, a otvorena je za javnost od četvrtka do nedjelje u 10-16 sati. Također možete posjetiti Automotive Hall of Dame online na sljedećoj poveznici ili na Facebooku i Instagramu.