zimske radosti

[FOTO/VIDEO] Ovako izgleda tjedan zimskih sportova za bogate: Lamborghini Accademia Neve u talijanskim planinama

26.02.2022 u 08:58

Bionic
Reading

Zahtjevno iskustvo vožnje na snijegu i ledu – 'crne staze' Lamborghinijevog Accademia programa - gostima nudi savršen 'protuotrov' za izgubljene zimske sezone u posljednje dvije godine

Lamborghini se vraća u ledeni ring u slikovitoj prirodi Livigna (Italija) u veljači 2022. Kupci Lamborghinija koji traže najbolja 'igrališta' na svijetu za automobilske zimske sportske praznike mogu sjesti za volan trodnevne Accademia Neve (Snježna akademija).

Temperature oko nule tijekom dana i do minus deset stupnjeva noću predstavljaju idealno okruženje za testiranje sportskih sposobnosti serije Huracán i super SUV-a Urus na ledu i snijegu.

Lamborghini Accademia Neve u talijanskim planinama Izvor: Promo fotografije / Autor: Lamborghini

Zahtjevno iskustvo vožnje na snijegu i ledu – 'crne staze' Lamborghinijevog Accademia programa - gostima nudi savršen 'protuotrov' za izgubljene zimske sezone u posljednje dvije godine. Istovremeno, mogu uživati ​​u luksuzu dočeka u najboljim hotelima i restoranima u regiji.

  • +16
Lamborghini Accademia Neve u talijanskim planinama Izvor: Promo fotografije / Autor: Lamborghini

Tim vozača Lamborghini Squadra Corse usmjerava aktivnosti vožnje i daje upute. Oni osiguravaju da svi sudionici mogu u potpunosti iskoristiti svoj potencijal i mogućnosti Lamborghini vozila u okruženju zimskih sportova. S pogonom na sve kotače i upravljanjem na sva četiri kotača, Huracán EVO i Urus lako se nose s bilo kojom vježbom na zahtjevnoj ledenoj stazi u planinama. Istovremeno, Huracán STO sa pogonom na stražnje kotače nudi vrlo dinamično upravljanje orijentirano na utrku.

Vrhunske performanse u kombinaciji s ledenim uvjetima nisu ništa novo za Lamborghini: terapija hladnoćom (krioterapija) dio je standardnog programa obuke za vozače Lamborghinija. U 'DRIVERS' LAB' u Sant'Agata Bolognese, vozači Lamborghinija imaju koristi od treninga na kojima mogu koristiti najmoderniju opremu.

Oni mogu mjeriti držanje i performanse u stvarnom vremenu. Vozače podržava osobni trener. Terapija hladnoćom završava program.