teaser fotografije

[FOTO] Hyundai najavljuje Bayon; potpuno novi crossover/SUV B-segmenta stiže sredinom ove godine

25.01.2021 u 11:13

Bionic
Reading

Bayon bi se trebao dizajnerski uklopiti u novi Hyundaijev identitet 'Sensuous Sportiness', kombinirajući emocionalnu vrijednost s inovativnim rješenjima u dizajnu

Prije točno dva mjeseca najavili smo i službeno ime Bayon potpuno novog subkompaktnog crossovera/SUV-a Hyundaija, koji bi vrlo skoro trebao imati svoju svjetsku premijeru. I ne samo to, ovaj bi novi model u gami korejskog proizvođača trebao stići na tržište već u prvoj polovici ove godine.

Sada nam je Hyundai pokazao još tri službene teaser fotografije svog budućeg predstavnika iz B-segmenta crossover/SUV-a, a one najavljuju Bayonove snažne i jedinstvene dizajnerske značajke. Niz slika pri slabom osvjetljenju otkriva širok i povezan dizajn čistog, visokotehnološkog izgleda.

Tako bi se novi Bayon trebao dizajnerski uklopiti u novi Hyundaijev identitet 'Sensuous Sportiness', kombinirajući emocionalnu vrijednost s inovativnim rješenjima u dizajnu.

Sprijeda, usisni pojas koji se proteže cijelim prednjim dijelom vozila i široka, uska dnevna svjetla stvaraju širinu. Široka prednja maska ​​otvara se pri dnu, stvarajući čvrst stav. Prednja svjetla odvojena su od dnevnih svjetala, stvarajući jedinstvenu svjetlosnu arhitekturu za prepoznatljiv izgled.

Stražnji dio vozila ima kočiona svjetla u obliku strelice povezana tankom crvenom linijom. Smještene daleko sa strane, ova stražnja svjetla pojačavaju vizualni dojam širine, čineći stražnju grafiku još izvanrednijom.

Bayon će biti dostupan u Europi u prvoj polovici 2021., a Hyundai najavljuje kako će više informacija biti otkriveno u sljedećim tjednima.