POVIJESNI MODELI

[FOTO] Fiat izlaže 250 automobila: Fiat, Lancia i Abarth te brojni modeli Alfa Romeo, Autobianchi i Jeep

10.10.2022 u 09:43

Bionic
Reading

Ovime se otkriva neprocjenjivo povijesno naslijeđe, kao svjedočanstvo avanture u koju su se upustili prije više od 120 godina

Fiat je objavio kako je za javnost biti otvoren njihov izložbeni prostor stvoren da proslavi priču o tri velike torinske automobilske marke: Fiat, Lancia i Abarth – središte baštine (Heritage Hub).

Heritage Hub prostire se na 15.000 m² unutar kompleksa Mirafiori u Torinu, u kojem se nalazi oko 250 automobila triju marki, kao i značajan broj modela Alfa Romeo, Autobianchi i Jeep. Izložbeni prostor bit će otvoren za vodstva i rezervacije privatnih ili korporativnih događanja

Ovime se otkriva neprocjenjivo povijesno naslijeđe, kao svjedočanstvo avanture u koju su se upustili prije više od 120 godina. U središtu pozornosti je multifunkcionalni prostor i tim stručnjaka koji mogu ponuditi široku paletu kvalificiranih usluga u području klasičnih automobila.

Heritage Hub omogućila je dugogodišnja suradnja između odjela Stellantis Heritage, općine Torino i Museo Nazionale dell’Automobile (talijanski nacionalni muzej automobila). Prostor će ugostiti dva vođena obilaska dnevno, jedan ujutro i drugi poslijepodne, a svaki će trajati oko dva sata. Izložba će biti otvorena srijedom, petkom i subotom, a karte će biti dostupne online.