koncertna kampanja

Škoro polako otkriva karte: Tko će mu biti glavna meta i računa li na podršku Katoličke crkve

23.08.2019 u 22:39

Bionic
Reading

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro ne namjerava u svojoj kampanji napadati predsjednicu države Kolindu Grabar-Kitarović. Škori će prvi na udaru biti Vlada i premijer Andrej Plenković

U stožeru Miroslava Škore se zadnjih dana brusi taktika za predstojeću kampanju, koju će voditi Škorin glazbeni menadžer Miljenko Ćurić. Mate Mijić bit će zadužen za komunikaciju i odnose s medijima, a Škorina sestra Vesna Vučemilović za promidžbu.

Iako će u kampanji obići cijelu Hrvatsku, u stožeru od početka svojom utvrdom smatraju Slavoniju, a sada, kažu, slijedi i 'osvajanje' Dalmacije gdje također očekuju odličan rezultat. A to će 'osvajanje' osim klasičnim terenskim radom ići i preko koncerata, tako da nije ni čudno što su HDZ-ove vlasti Škori zabranile šest već dogovorenih koncerata, javlja Večernji list pozivajuči se na izvore bliske ovom kandidatu.

U stožeru ne kriju da su shvatili da na koncerte sve više dolaze oni koji će za Škoru i glasovati, a ne samo ljubitelji njegove glazbe, i to svakako planiraju iskoristiti. U stožeru otkrivaju da će Škoro medijima biti dostupan, ali i da će otvoriti jesensku sezonu 'Bujice' gostovanjem u toj TV emisiji 2. rujna.

  • +21
Miroslav Škoro održao koncert pred prepunim trgom Rudina u Primoštenu Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz

U stožeru, zanimljivo, opovrgavaju teze da će njihov kandidat tražiti ikakvu podršku od Milana Bandića. S njim, tvrde, nije razgovarao niti će razgovarati o tome, a neće tražiti ni potporu crkvene hijerarhijske vlasti.

'Ne želimo Crkvu uvući u kampanju i ne želimo raskol u crkvenoj hijerarhiji', kaže izvor iz Škorina stožera. I dok ih crkvena hijerarhija ne zanima, ne kriju da se planiraju snažnije povezati s katoličko-laičkim pokretom koji u Hrvatskoj posljednjih godina jača i okuplja na tisuće uglavnom mladih ljudi.