oglasi

Zapošljava Huawei i mnogi drugi, pogledajte detalje

30.04.2018 u 11:43

Bionic
Reading

Kao i svakoga tjedna, donosimo pregled slobodnih IT pozicija

Tvrtka kćer Sedam IT-a, Lamaro digital, posvećena je razvoju poslovno tehničkih edukacijskih rješenja, rješenja za čitanje e-knjiga, rješenja za digitalno izdavaštvo i e-učenje. Mali, agilni tim traži Razvojnog inženjera koji bi se pridružio održavanju i razvoju backend aplikacija. Ako vam je praćenje najnovijih tehnologija svakodnevni ritual, prijavite se na oglas do 7. svibnja.

  • +3
Huawei P20 Hrvatska Izvor: Promo fotografije / Autor: Huawei

Tvrtka ReversingLabs osnovana je 2009. godine s ciljem kreiranja rješenja za otkrivanje prijetnji. Prošle godine primili su prestižnu nagradu JPMorgan Chase Hall of Inovation za jedinstvene, automatizirane i skalabilne statističke analize te tehnologiju. Trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija: C++ Senior i Junior Software Inženjer, Junior Reverse Inženjer i Backend Inženjer. Oglasi su aktivni do sredine svibnja, pa požurite s prijavom.

Koristeći najnovije tehnologije, regionalnim klijentima u bankarskoj industriji tvrtka Incendo pruža sigurna, inovativna i kvalitetna aplikativna rješenja. Zbog proširenja poslovanja zapošljavaju dinamične, samostalne i motivirane osobe zainteresirane za rad gdje se kreativnost i izvrsnost potiču i nagrađuju. Otvoreno je radno mjesto: Programer poslovnih aplikacija u .NET/MS SQL razvojnoj okolini. Oglas je aktivan do 7. svibnja.

Tvrtka Holosys je hrvatski lider u proizvodnji sustava za daljinsko očitavanje brojila potrošnje energije i vode. Misija je biti moderna kompanija sa zaposlenicima koji se trajno školuju i usavršavaju kako bi se uz pomoć stečenih znanja i najmodernijih tehnologija mogla nuditi vrhunska tehnološka rješenja i proizvode. Trenutno zapošljavaju Software developera s minimalno 3 godine iskustva na poslovima programiranja. Rok prijave je 6. svibnja.

Huawei je vodeći pružatelj globalnih rješenja za informacijske i komunikacijske tehnologije. Kontinuiranim inovacijama i otvorenom suradnjom, uspostavljen je konkurentan ICT portfelj krajnjih rješenja u telekomunikacijskim i poslovnim mrežama, uređajima i tehnologijama. Trenutno zapošljavaju Fixed Network Solution Managera, a oglas je aktivan do 4. svibnja.