OTVORENE PRIJAVE

Uključite se u eSport bitku za Split i borbu za 25 tisuća kuna nagrada

13.03.2018 u 15:21

Bionic
Reading

Igrači iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije svoj tim mogu besplatno prijaviti za turnire u igrama "Counter-Strike" i "League of Legends". Finale će biti održano krajem svibnja

Otvorene su prijave za drugi regionalni eSport turnir Battle4Split 2018.

Natjecanje u računalnim igrama Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) i League of Legends (LoL) ove godine će dobiti pojačanje.

Završnica digitalne bitke za Split bit će održana tijekom dva vikenda. Od 18. do 20. svibnja timovi će se, kao i prošle godine, na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu boriti u igrama CS:GO i LoL, a od 25. do 27. svibnja u igri FIFA18 u trgovačkom centru Mall of Split.

Ovi laptopi skrojeni su za hardcore gejming Izvor: Promo fotografije / Autor: Hewlett-Packard

Svoje mjesto u završnici timovi će osigurati na jednom od četiri kvalifikacijska turnira koji će biti održavani do 28. travnja. Prvi kvalifikacijski turnir u igri CS:GO održan je 10. ožujka, kad su plasman u finale osigurali timovi NK Rudeš i H8. Prve finaliste u igri League of Legends trebali bi dobiti u subotu, 17. ožujka.

Igrači iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije svoj tim mogu besplatno prijaviti na web odredištu www.battleforsplit.com i ući u borbu za nagradni fond vrijedan 25 tisuća kuna.

Natjecanje u igri FIFA 18 nema kvalifikacije, već će prijave za završnicu biti otvorene mjesec dana uoči turnira na ovoj web stranici. Natjecanje je otvoreno i besplatno.

Ugrabite ove gejming hitove za Android potpuno besplatno Izvor: Screenshot / Autor: Agaming+

Igrat će se i u humanitarne svrhe

Uz natjecateljski dio turnira za posjetitelje će biti organiziran besplatni zabavni sadržaj u sklopu Party zone, koja će biti opremljena računalima, gadgetima, igraćim konzolama, konzolama za proširenu i virtualnu stvarnost, kao i ekranima putem kojih će biti moguće pratiti natjecanje. Prijenos uživo bit će putem platforme Twitch.

Bit će održana i izložba Innovation Exhibiton tijekom koje će biti predstavljeni lokalni projekti, startupovi i znanstvena postignuća iz područja inovacija, tehnologije i IT-a, kao i humanitarno natjecanje u igri FIFA 18 nazvano ICT4KIDS.

Lokalne tvrtke će u nedjelju, 27. svibnja, odmjeriti snage u trgovačkom centru Mall of Split. Sva sredstva prikupljena naplatom kotizacija će biti donirana Dječjem domu Maestral za nabavku kombi vozila za prijevoz djece do škole. Tvrtke svoje igrače mogu prijaviti ovdje

Više informacija: Battle4Split