pregled oglasa

Tražite posao u IT-ju? Nudi se plaća od 20.000 kuna, svaki treći petak slobodan...

17.01.2022 u 12:33

Bionic
Reading

Portal MojPosao objavljuje pregled aktualnih oglasa iz IT sektora

ForgeBIT Digital Agency dio je međunarodnog tehnološkog tržišta već 7 godina, stvarajući, razvijajući i unapređujući poslovanje s jednim jednostavnim motom: Pronađi način i učini to! Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji: Senior Java Developer (m/ž). Nude ti konkurentnu plaću (do 20 tisuća kuna neto), fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada na daljinu, brojne edukacije, veliki godišnji team building, besplatnu kavu/čaj i grickalice te koješta drugo. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 22. siječnja.

Posjeduješ minimalno 2 godine iskustva sa C# .NET jezikom? Odlično se snalaziš u radu s Xamarinom? Engleski jezik imaš u 'malom prstu'? Ako su tvoji odgovori potvrdni, idealan si kandidat/kinja za radno mjesto: .NET Developer (m/ž) u tvrtki Serengeti. Nude ti izvrsnu ravnotežu između posla i privatnog života, rad na daljinu, osobni i profesionalni rast i razvoj, konkurentnu plaću te opuštenu i prijateljsku atmosferu. Javi im se do 21. siječnja.

EPTI je komercijalno vođena globalna tehnološka tvrtka s bogatim iskustvom u kreiranju velikih transportnih, financijskih, CRM te oglasno-tehnoloških rješenja. S ciljem osnaživanja postojećeg tima djelatnika, tvrtka je u potrazi za osobama koje će im se pridružiti na pozicijama: DevOps Support Engineer (m/ž) i VP of Delivery (m/ž). Njihova ponuda uključuje konkuretnu plaću, dinamično i ugodno radno okruženje, zanimljive i uzbudljive projekte te razne teambuliding aktivnosti. Oglas ostaje aktivan do 22. siječnja.

Želiš sudjelovati u razvoju web i mobilnih aplikacija? Motivira te rad u dinamičnom okruženju? Želiš napredovati i raditi na izazovnim projektima koristeći najmodernije tehnologije? Zaposli se na poziciji Full stack junior / mid programer (m/ž) u tvrtki Dimedia Internet tehnologije, kompaniji s više od 20 godina iskustva u razvoju web aplikacija, web stranica i web shopova. Kod njih je svaki 3. petak slobodan dan, a nude ti fleksibilno radno vrijeme, bonuse na plaću te edukacije. Oglas ostaje aktivan do 22. siječnja.