ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao? Ovo su IT tvrtke koje zapošljavaju ovog tjedna

14.03.2019 u 13:44

Bionic
Reading

MojPosao donosi kratki pregled oglasa na koje se možete prijaviti već danas. Izaberite svojeg favorita, kliknite na oglas i pokažite im što znate

Optima Telekom pokreće IT transformaciju s ciljem kreiranja novih digitalnih servisa i unapređenja postojećih sustava. Zapošljavaju više senior i junior IT kolega spremnih raditi u dinamičnoj okolini etablirane telekom kompanije. Kandidate očekuje sudjelovanje u projektnim timovima zajedno sa stručnjacima iz marketinga, financijskih i tehničkih područja na specificiranju novih usluga i poslovnih procesa. Oglas je aktivan do 20. ožujka.

Deegloo je brzorastuća tvrtka za računalno programiranje koja razvija različite servise temeljene na umjetnoj inteligenciji i velikim podacima. Trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija: Java Inženjer, Q&A inženjer, Digital designer i HR manager. Oglasi su aktivni do 20. ožujka.

Soar je razvojna tvrtka usmjerena na igre i sustave za casino. Misija tvrtke je pružiti vrhunsku zabavu koristeći najnoviju tehnologiju i originalni dizajn. Trenutno zapošljavaju .NET Developera s minimalno dvije godine radnog iskustva. Rok prijave na oglas je 22. ožujka.

KRATKI VODIČ

Iskoristite ovih šest super korisnih trikova za LinkedIn

Pogledaj galeriju

Tvrtka Cloudsense zapošljava Product developera s iskustvom koji je otvoren novim znanjima, učenju te je izvrstan u samostalnom rješavanju problema i predlaganju rješenja. Oglas je otvoren do 21. ožujka, a otvorene pozicije su za Zagreb i Split.

Infranet je mala specijalizirana IT razvojna kompanija koja se bavi razvojem aplikacija s klijentima u Hrvatskoj i inozemstvu, a zbog povećanja opsega posla otvoren je oglas za C#/.NET developera. Zapošljavaju i juniore i seniore, a s obzirom da zapošljavaju više suradnika, važna je želja za učenjem i rješavanjem poslovnih problema.