ZAPOŠLJAVANJE

Traže se IT stručnjaci - bacite pogled na ovotjednu ponudu poslova

24.06.2019 u 13:05

Bionic
Reading

U suradnji sa portalom MojPosao donosimo vam izbor najboljih oglasa za radna mjesta u brzorastućem IT sektoru. Evo što se nudi ovog tjedna

Želiš li raditi s probranim timom vrhunskih stručnjaka u području primjene tehnologije u financijskom sektoru? Želiš li postati dijelom dinamične tvrtke koja se brzo prilagođava zahtjevima tržišta i koja istražuje i primjenjuje najnovija tehnološka rješenja? Prihvati izazov i zaposli se kao .NET Developer (m/ž) u IT kompaniji Koios. Novom zaposleniku nude odličnu radnu atmosferu, stabilnost i fleksibilnost rada i niz beneficija. Na oglas se možeš prijaviti do 8.srpnja.

Serengeti je međunarodna tvrtka za nearshoring i outsourcing usluga razvoja softvera. Trenutno su u potrazi za iskusnim .NET i Java programerom (m/ž) za rad na ambicioznim projektima razvoja softvera. Uvjeti za zaposlenje uključuju barem 2 godine programerskog iskustva u Javi ili .NET C# programskom jeziku i dobro poznavanje svih slojeva razvoja poslovnih aplikacija (GUI, poslovna logika, baza podataka). Oglas ostaje aktivan do 3.srpnja.

Otis je najveći svjetski proizvođač dizala, pokretnih stepenica i traka s više od 150 godina tradicije i visokim standardima u području kvalitete, sigurnosti i zaštite okoliša. Tvrtka zapošljava motiviranu, ambicioznu i odgovornu osobu na poziciji : Koordinator IT projekata (m/ž). Opis posla uključuje koordinaciju poslova pripreme, planiranja, poslovne analize informacijskih sustava vezano uz projekt digitalizacije, provjeru kvalitete i analizu rizika projekata. Ako si zainteresiran, svoj životopis im pošalji do 9.srpnja.

Oni su tehnološke zvijezde u usponu i inovatori koji su stvorili prvu pametnu klupu u Europi, zbog čega su ovjenčani brojnim domaćim i međunarodnim nagradama. Njihovi proizvodi obišli su cijeli svijet i Hrvatsku upisali na kartu proizvođača 'Smart city' opreme, a sve to su postigli unazad 5 godina, iz Solina. Oni su Include, vodeći svjetski proizvođač solarnih klupa. Tvrtka zapošljava Backend Developera (m/ž), rijetku, posebnu vrstu u svijetu IT-a, koju je danas teško pronaći. Ako si ti pripadnik te cijenjene vrste stručnjaka, javi im se do 2.srpnja.

KRATKI VODIČ

Iskoristite ovih šest super korisnih trikova za LinkedIn

Pogledaj galeriju

EXCEL Computers je tvrtka osnovana 1992. godine, koja se bavi prodajom i implementacijom kompletnih ERP / IT poslovnih rješenja (poslovni program Pantheon) na području HR i BiH. Prepoznati su kao najveći Pantheon implementacijski tim u HR. Odlikuje ih kontinuiran rast prihoda i širenje tržišta, briga za zaposlenike i odlična atmosfera unutar tvrtke. Kako bi osnažili svoj tim, zapošljavaju Sistem administratora (m/ž) u Osijeku. Opis posla uključuje rad na instalaciji IT infrastrukture i sistemskog dijela Pantheona. Možeš im se javiti do 5.srpnja.