RAČUNALNA ZABAVA

Privukle su nam pažnju: Pobrojali smo najveće igre ovogodišnjeg PC Gaming Showa

17.06.2020 u 12:47

Bionic
Reading

PC Gaming Show, inače jedan od istaknutijih dijelova E3-ja, ove je godine osvanuo u digitalnom obliku

Digitalna prezentacija PC Gaming Show 2020 održala se 13. lipnja te je započela s velikim iznenađenjem. Hit RPG koji je označio eru PlayStationa Vite, Persona 4 Golden, dostupna je i za PC računala. Ova verzija ima poboljšanu grafiku i dolazi s egleskim i japanskim glasovima, pruživši izvorno iskustvo puno široj publici. Igra je također od subote dostupna na Steamu, što je jako dobra vijest.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Atlus

Drugi naslov koji nam je odvukao pažnju je horor iz prvog lica pod imenom In Sound Mind. Igru je razvijao tim We Create Stuff, poznatiji po naslovu Nightmare House 2. In Sound Mind je, kao što i naslov implicira, igra koja igrača stavlja u surealni svijet pun čudovišta i iluzija. Neimenovani protagonist se mora snaći i pobjeći od monstruma, dok mu je jedinu pomoć (i mentalnu podršku, kakva god ona bila) pruža suputnica - mačka pod imenom Tonia. Igra još nije izašla, no ako ste znatiželjni, možete isprobati njezin demo.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Modus Games

Još jedna igra čiji nastavak, iskreno, nitko nije tražio ali nam je i dalje drago da dolazi je bizarna kirurška simulacija Surgeon Simulator 2. Bossa studios je očigledno odlučio proširiti ideju najnezgrapnijeg zdravstvenog simulatora za PC te je u igru uveo konstruktivni mod za više igrača, izradu kirurške hale, misije i šašaviji vizualni stil koji ide rukom pod ruku sa kaotičnom akcijom iz prvog lica. Surgeon Simulator 2 na tržište dolazi ovog kolovoza.

Izvor: Društvene mreže / Autor: bossa

Rebellion je predstavio prve snimke nastavka kultnog simulatora Evil Genius. Kao i u prvom nastavku, igrači imaju zadatak izgraditi zlu bazu, unajmiti zle podanike, vršiti zle misije i naravno - osvojiti svijet. Evil Genius 2 dolazi prije kraja ove godine.

Izvor: Društvene mreže / Autor: rebellion

Predstavljanju se pridružio i Dontnod Entertainment predstavivši svoj novi naslov Twin Mirror. S obzirom da se radi o autorima uspješnog Life is Strangea, očekujemo još jedan triler s elementima fantastike.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Dontnod

Konačno, tu je i Treći Torchlight, najnoviji nastavak akcijskog RPG-a koji uz plejadu neobičnih likova i klasa nudi klasično iskustvo kakvo smo zavoljeli igrajući igre poput Diabla i Path of Exilea. Torchlight 3 je dostupan u Early Accessu putem Steama i trenutno košta paprenih 39.99 dolara, što je prilično puno za nedovršenu igru.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Echtra Games

Nadamo se da će konačna verzija opravdati njegovu cijenu.