NOVITETI

Ove Razerove zaštitne futrole mogu rashladiti iPhone tijekom žestokog igranja

12.09.2019 u 13:34

Bionic
Reading

Arctech Slim i Arctech Pro dolaze u više boja i pristajat će Appleovim smartfonima od 2018. do danas, kao i modelu Razer Phone 2

Iz tvrtke Razer stiže nekoliko zaštitnih futrola za friško predstavljene nove modele iPhonea, specifičnih po tome što su namijenjene zaljubljenicima u igranje na mobitelu.

Arctech Slim i Arctech Pro dolaze u više boja (crna i zelena, bijela i siva te roza i siva) i pristajat će Appleovim smartfonima od 2018. do danas (uključujući iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max), kao i modelu Razer Phone 2.

TEHNO IZBOR

Pogledajte jeftinije smartfone za svačiji ukus i džep

Pogledaj galeriju

No, glavna im je prednost trebalo biti to što, navodno, mogu rashladiti vaš uređaj kad se zagrije tijekom bjesomučnog igranja. Za to koriste posebno prilagođen materijal termapren, skupa s rupama za odvod topline.

U Razeru tvrde kako može održavati temperaturu ispod preporučenog limita tijekom do dva sata intenzivnog igranja. Ostaje za vidjeti koliko će doista u tome biti učinkoviti.

Obje futrole podržavaju bežično punjenje, ali je Pro nešto robusnija jer može izdržati pad s otprilike tri metra visine. Arctech Slim koštat će 30 američkih dolara, a Arctech Pro 40, piše Tech Radar.