tanround

Odijelo za sunačanje mazi ten i nadoknađuje vitamin D, čak i zimi

20.07.2017 u 09:49

Bionic
Reading

Za razliku od sprejeva za samotamnjenje, solarija i drugih metoda dobivanja boja, TanRound crpi sunčevu svjetlost, tako da vaša boja neće biti 'umjetna'

Ljeto je godišnje doba u kojem se ljude najčešće sunčaju. Tad je jednostavno najtoplije, a i tko bi se sunčao u proljeće ili jesen (pa čak i zimu) na temperaturi od 10 stupnjeva? Ako imate odijelo za sunčanje TanRound, to za vas neće biti problem.

Uzmite samo najbolje od sunca

Stephan Perez je jedan od suosničava TanRounda. 'Kada sam se doselio u New York prije par godina, pojavio mi se manjak vitamina D. Zimi nisam znao što ću i osjećao sam se užasno' objašnjava Stephan. To je jedan od razloga zašto je tražio rješenje za iskorištavanje sunčevog potencijala i u to doba godine.

Srećom, nakon godina i godina istraživanja, SolTech+ su došli do patenta za TanRound, poluprozirno odijelo koje propušta sunčevu toplinu i dobre UV zrake, a pritom vas i zagrijava, zahvaljujući posebno dizajniranim vlakanima. Odijelo dolazi u varijanti gornjeg i donjeg dijela, ali i kombinezona. Tako možete kombinirati i npr. nositi samo gornji dio, ali pazite, jer poprilično brzo možete potamniti! Možete birati između muškog i ženskog modela, te dvije boje, Kristalno čista ili Tekuće zlato.

Bolje od solarija

Mikrovlakna unutar odijela čuvaju našu tjelesnu temperaturu. Tako da izađete van u kupaćem kostimu i TanRoundu na temepraturu od preko pet stupnjeva celzijusa, osjećali biste se kao u toplom kaputu, a dobili sve najbolje od sunčevog svjetla.

Rezultati nošenja vidljivi su već nakon par sati. Za razliku od sprejeva za samotamnjenje, solarija i drugih metoda tamnjenja, TanRound direktno crpi sunčevu svjetlost, tako da vaša boja neće biti 'umjetno proizvedena'.