oglasi

Novi poslovi u IT sektoru, pogledajte što se nudi

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 25.03.2019 10:27
  • Objavljeno 25.03.2019 u 10:27
tportal

Izvor: Wikimedia Commons / Autor: NN

U suradnji s portalom MojPosao, donosimo tjedni pregled ponude poslova

Zahvaljujući svom profesionalnom i poslovno orijentiranom tržišnom pristupu te znanju i stručnosti svojih stručnjaka, tvrtka S&T Hrvatska među vodećim je IT integratorima u Hrvatskoj. Zbog kontinuiranog širenja poslovanja i novih projekata, traže novog DWH/BI razvojnog inženjera (m/ž). Pored predlaganja, dizajna, implementacije i testiranja specifičnih aplikativnih rješenja u području poslovne inteligencije, posao uključuje i poslove održavanja sustava postojećih korisnika kao i vođenje projektne dokumentacije. Prijave primaju do 27.ožujka.

Tvrtka Atos Convergence Creators sastavni je dio Atos Grupe - globalnog lidera u području digitalne transformacije, a na tržištu rada se pozicionirala kao globalni ponuđač inovativnih ICT proizvoda, rješenja i servisa. Zbog povećanja opsega posla Global Delivery Centra traže diplomirane inženjere elektrotehnike, računarstva, telekomunikacija, informatike ili matematike za radno mjesto Sistem integrator (m/ž) u Zagrebu. Na njihov oglas možete se javiti sve do 5.travnja. U globalno priznatoj i cijenjenoj kompaniji iz sektora prodaje sustava za poslovnu podršku, tvrtki ZIRA, vjeruju da posao mora biti uzrok ljudske sreće i razlog zbog kojeg s osmijehom napuštamo naš dom ujutro. Ako se slažete s tom mišlju, možda ste vi idealan kandidat za njihov tim i to na poziciji Software Developer (m/ž). Traže osobu koja će marljivo ispunjavati zadatke kao što su dizajniranje, razvoj i prilagodba modula na temelju funkcionalnih i sistemskih zahtjeva te sudjelovanje u procesu testiranja proizvoda. Natječaj ostaje otvoren do 10.travnja.

Ledo je najveći domaći proizvođač industrijskog sladoleda te najveći distributer smrznute hrane, a ljeto na moru je nezamislivo bez njihovih proizvoda. Oni pak ne mogu zamisliti svoj tim bez osobe na poziciji Business Intelligence Consultant (m/ž). Kandidati moraju imati minimalno dvije godine radnog iskustva na srodnim poslovima, iskustvo rada s bazama podataka I implementacijom novih, odnosno nadogradnjom postojećih sustava. Ako ispunjavate te uvjete, javite im se do 4.travnja.

Prepoznavanje potreba i želja kupaca kao i provedba istih, kompaniju ELMATIC pozicioniralo je među najuspješnije tvrtke na tržištu tehničkog upravljanja zgradama. Njihov poslovni tim je snažan i broji preko 800 kvalificiranih zaposlenika. Sada traže pojačanje na poziciji IT - System administrator (m/ž). Zadaci uključuju implementaciju novih IT tehnologija, konfiguraciju i administraciju radnih računala i mobilnog rješenja "Mobilen Lösung" koje koriste servisni tehničari/tehničarke na terenu. Važno je napomenuti kako traže radnika za rad u Njemačkoj, u Hamburgu. Ako ste zainteresirani, javite im se do 1.travnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!