ZAPOŠLJAVANJE

Novi poslovi u IT-ju: pogledajte što se nudi ovog tjedna

09.08.2021 u 13:46

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled najatratktivnijih oglasa za radna mjesta u IT sektoru

Banksoft već 25 godina uspješno kreira bankarska i digitalna softverska rješenja. Ova uspješna kompanija sa sjedištem u Zagrebu traga za motiviranim 'pojačanjem' na poziciji: Project Manager – Voditelj projekata (m/ž). Novim kolegama nude stimulativne uvjete rada, mogućnost povremenog rada od kuće, poslovno usavršavanje, ugodnu radnu okolinu te rad s internacionalnim klijentima. Rok za prijavu na oglas ističe 18. kolovoza.

CloudSense je provjerena platforma za upravljanje trgovinom i pretplatnicima, izgrađena za velike ili složene tekuće usluge. Kompanije za komunikacije, medije i komunalne usluge širom svijeta s povjerenjem im se obraćaju kako bi unaprijedili aktivnosti svojih kupaca na Salesforceu. Tvrtka trenutno zapošljava na radnom mjestu Solution Architect (m/ž), a njihova ponuda, između ostalog, uključuje rad od kuće, obuku i razvoj, subvencionirane sportske aktivnosti, zdrav doručak u uredu i pet-friendly radno okruženje. Javi im se do 12. kolovoza.

Scheer GmbH prati kupce u Njemačkoj i inozemstvu na putu digitalne transformacije - od razvoja novih poslovnih modela do optimizacije i implementacije poslovnih procesa do rada njihove IT infrastrukture. Pridruži im se na tom putovanju u ulozi Service Desk Agenta (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju vrlo dobro poznavati engleski i njemački jezik, imati razvijene analitičke vještine i biti timski igrači. Tvrtka zauzvrat nudi jasan plan razvoja karijere, postepeno uvođenje u posao uz mentora i konkurentnu plaću. Na oglas se možeš prijaviti do 13. kolovoza.

U A1 Hrvatska svaki se dan bave inovacijama i traže nove kolege koji će im u tome pomoći. Dođi u tim u kojem je komunikacija otvorena, a atmosfera opuštena, u kojem imaš sve alate (laptop + sve razvojne licence potrebne jednom developeru), znanje i mentorstvo, odnosno okruženje koje prirodno potiče inovativnost. Sve što trebaš učiniti kako bi postao dijelom njihova tima jest prijaviti se na oglas za radno mjesto Integration Developer (m/ž) čim prije. Preciznije, do 11. kolovoza.

AA Euro Group, specijalizirana tvrtka za zapošljavanje, zapošljava na poziciji Full stack / Backend Developer (m/ž). Bit ćeš dio dinamičnog tima koji razvija interaktivnu 3D web aplikaciju, a tvrtka novim kolegama nudi rad na daljinu, priliku za rad s vještim timom profesionalaca, plaću u rasponu od 300 do 400 eura dnevno te ugovor na godinu dana. Poželjno je iskustvo u radu u agilnim okruženjima, a svoj životopis im možeš poslati do 20. kolovoza.