TEHNO NOVITETI

Nokia će početkom listopada predstaviti tajnoviti novi smartfon

21.09.2018 u 09:22

Bionic
Reading

Velike su šanse da bismo mogli vidjeti Nokiju 7.1 Plus, no postoji šansa da nam predstave onaj neobični telefon sa hrpom objektiva. Kako god okrenuli, morat ćemo se strpiti do 3. listopada

HMD Global je ovog četvrtka službeno poslala pozivnice za svečani događaj koji će se održati 4. listopada u Londonu. U pozivnici piše da kompanija priprema dobrodošlicu za 'novog člana obitelji smartfona Nokia'.

O čemu se radi?

Prema ovoj pozivnici lako je zaključiti da ćemo vidjeti novi telefon, no pitanje je koji? Možda je riječ o Nokiji 7.1 o kojoj se šuška već tjednima ili onaj neobični telefon sa pet ugrađenih kamera?

TEHNO VODIČ

iPhone XS vam je preskup? Bacite pogled na ove alternative

Pogledaj galeriju

Žestoka konkurencija

Jedna stvar je sigurna: Nokia je samo jedna od kompanija koja će ove jeseni prestaviti tehno novitete. Rame uz rame stoje joj Google, Samsung, Microsoft, LG, pa čak i Razer - i svi svoja predstavljanja planiraju održati u vremenskom razmaku manjem od sedam dana.

Konkurencija je spremna, Nokia ima svoj as u rukavu, a na nama je da spečemo kokice i uživamo u prezentacijama gadgeta o kojima će se pričati cijele 2019. Predstavljanje novog uređaja iz Nokije zakazano je za 17:00 po lokalnom vremenu.