NAGAĐA SE

Stiže li nam to iz Samsunga jeftiniji smartfon sa četiri kamere?

20.09.2018 u 15:22

Bionic
Reading

Galaxy A9 Star Pro ne samo što bi mogao imati četiri kamere straga, već bi mogao cijenom biti među srednjostrujašima

Već se neko vrijeme nagađa kako bi južnokorejski proizvođač mogao ponuditi model pametnog telefona s tri kamere straga, možda već u paketu s Galaxyjem S10, a već su predstavili Galaxy A7 s tri kamere. No, pojavile su se naznake kako bi i prije toga mogao biti predstavljen model sa četiri kamere straga.

TEHNO VODIČ

iPhone XS vam je preskup? Bacite pogled na ove alternative

Pogledaj galeriju

Primjerice, najava za predstavljanje zakazano za 11. listopada objavljena na Twitteru sadrži tekst 4x fun (4x zabave - op.a.) Moguće je kako je riječ o smartfonu Galaxy A9 Star Pro.

Sudeći po tvitu objavljenog na korisničkom računu SamsungMobile.News, kamere će na tom modelu biti okomito posložene na lijevoj strani, s bljeskalicom ispod njihi i čitačem otiska prsta na sredini stražnje strane.

Galaxy A9 Star Pro navodno bi trebao imati zasebnu tipku za digitalnog pomoćnika Bixbyja, kao i 3,5-milimetarski audio ulaz za slušalice te biti dostupan u crnoj, plavoj i roza boji.

Druge specifikacije zasad nisu poznate, ali nagađa se kako bi ovaj model - usprkos tome što će biti prvi sa četiri kamere - cijenom biti među srednjostrujašima, ne top modelima.

Uz njega bi Samsung trebao predstaviti Galaxy A7 (2018) s tri kamere, koji bi mogao imati ili procesor Snapdragon 710 ili Snapdragon 660, podržan sa četiri GB RAM-a, piše Tech Radar.