new&popular

Ne znate što sljedeće gledati? Netflix uvodi novu značajku za lakši izbor

08.10.2020 u 10:39

Bionic
Reading

Netflix ima novu karticu pod imenom New & Popular kojom svojim brojnim gledateljima nastoji istaknuti nove i nadolazeće sadržaje

Netflix cijelo vrijeme mijenja svoje korisničko sučelje kako bi pokušao potaknuti pretplatnike da gledaju čim više sadržaja. Najnoviji trik kojim će nas navući da bacimo pogled na još poneku seriju je 'New and Popular' kartica koja, kao što ime nalaže, sadrži nove i nadolazeće programe koje možemo gledati na popularnom streaming servisu.

U ovoj se kartici nalazi nekoliko već dostupnih emisija na Netflixu. 'New on Netflix' prikazuje najnovije emisije, 'Coming Soon' je sadržaj koji će stići uskoro, a 'Top 10' je lista najpopularnijih emisija u gledateljevoj državi, objašnjava Makeuseof.

Neviđeni dodatak ovoj stranici je red 'Worth the Wait' (vrijedan čekanja). U njemu su nabrojani filmovi i emisije koji tek trebaju stići na Netflix te će biti dostupni za od 15 do 365 dana. Ako ste zaboravljivi ili ne da vam zapisivati ništa u kalendar, uvijek možete upaliti podsjetnike.

Podsjetimo, Netflix je prošle godine po prvi put u povijesti izgubio pretplatnike, premda je jako dobro zaradio tijekom najžešćeg dijela pandemije koronavirusa. Uvođenjem kartice 'New and Popular' digitalni servis će pokušati zadržati milijune gledatelja diljem svijeta.