VENERA U DJEVICI

Zemljani horoskopski znakovi osjetit će ljubavno ushićenje, dok Blizancima, Strijelcima i Ribama prijeti emotivna kriza

18.08.2019 u 07:57

Bionic
Reading

Od 21. kolovoza do 14. rujna Venera, planet ljubavi i ljepote, prolazi kroz praktični i analitični znak Djevice. To će kod svih znakova ojačati potrebu za zdravijim životnim stilom, usmjeriti pažnju na prehranu, vježbanje i zdravlje te povećati zadovoljstvo zbog dobre kondicije. Osim naglašene brige za zdravlje i higijenu, porast će potreba za urednim i skladnim okruženjem

Povoljno je razdoblje za sređivanje životnog prostora, oslobađanje od nepotrebnih i zastarjelih stvari te kupovinu korisnih i praktičnih predmeta. Poslovi za koje je potrebna preciznost, dobra organizacija i planiranje odvijat će se bez poteškoća i donijeti dobre rezultate.

Ljubavno ushićenje za zemljane znakove

Prolazak Venere kroz znak Djevice ove će godine donijeti mnogim znakovima nesvakidašnje i neočekivane ljubavne preokrete. Moguć je gubitak iluzija i bolna razočaranja zbog neispunjenih ljubavnih snova.

S druge strane, realniji pogled na partnera i smanjena očekivanja od ljubavne veze omogućit će iscjeljenje i učvršćenje odnosa nagriženih sumnjom ili nepovjerenjem.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavno ushićenje pod utjecajem Venere i Sunca izgledno je od 24. kolovoza nadalje. Tada će zemljani Djevice, Jarci i Bikovi, zajedno s Rakovima i Škorpionom, iskusiti snažan emotivni uzlet. Pripadnici tih znakova mogli bi u to vrijeme osjetiti uzbuđenje i leptiriće u stomaku zbog novog poznanstva, ali i ponovno buđenje naklonosti prema starom partneru.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Emotivne krize i ljubavne sumnje

Početak rujna mogao bi dijelu znakova pokvariti dotadašnji zanos i donijeti ljubavne sumnje, nepovjerenje ili otkrivanje teško oprostivih laži.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci, Strijelci i Ribe tada bi mogli pretrpjeti emotivnu krizu, nepažljivo povrijediti partnera ili zaljubiti se u nekoga tko im ne uzvraća osjećaje. Vrijeme oko 13. rujna cijelom je zodijaku povoljno za ljubavne odluke jer planetarna shema donosi smirenje, psihičku ravnotežu i jasnoću.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia