ONI NE VOLE PROMJENE

Koja je četiri muška znaka najlakše zadržati u vezi

28.07.2019 u 08:08

Bionic
Reading

Zavesti muškarca često nije krupan izazov. Većina ih pada na ukusno ukrašen paket pa je privlačan izgled u kombinaciji s ugodnom osobnošću, malo kulinarskog i sportskog znanja dobitna formula uspjeha. Problemi nastaju kada početna privlačnost splasne i kada treba održati njegovu pažnju

Aktivne muškarce poput Ovnova, Blizanaca, Strijelaca i Vodenjaka teško je vezati, no muškarci rođeni u zemljanim i vodenim znakovima dovoljno su pasivni da najradije čuvaju status quo.

Bik

On je promišljen i stabilan muškarac koji ne voli promjene. Kada započne vezu, trudit će se svim silama da ona i uspije. Bik ostavlja samo ako je pritisnut uza zid i ne vidi drugo rješenje. Njegovu pažnju zadržat će lijepa i dotjerana partnerica koja voli kuhanje, glazbu i uredan dom, oko kojeg se ponajviše sama brine.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rak

Odmalena mu je san obitelj kao sigurna luka u koju će se uvijek moći vraćati. Ako ste nježna partnerica koja mu posvećuje mnogo pažnje, vodi računa o tome da je hladnjak uvijek pun, a kuća čista, dobri su izgledi da vas nikad neće htjeti napustiti. Zauzvrat će i sam davati puno i biti partner kakav se samo može poželjeti.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarac

Ne ulazi olako u veze te ulaže velik trud u uspjeh i trajnost odnosa u kojem se emocionalno angažirao. Privlače ga odgovorne, marljive i ambiciozne žene koje drže do sebe i ostvarene su u poslovnom i financijskom smislu. S druge strane, žena koja je neozbiljna, rastrošna i živi od danas do sutra brzo će ga natjerati u bijeg.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpion

Gašenje početne strasti neće ga otjerati iz veze ako mu partnerica dokaže trajnu i nepokolebljivu odanost. Opija ga osjećaj da nad nekim ima moć pa se ne žuri izaći iz odnosa koji mu to omogućava. Drugi su jaki aduti partnerice jak libido, seksualna vještina i njegovana vanjština. Stekne li dojam da mu druga žena neće pružiti bitno bolje uvjete, ostat će s vama.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia