ASTRO PROFILIRANJE

Zrak raspiruje vatru: Upoznajte pet najprikladnijih ljubavnih partnera za Lava

04.08.2019 u 17:46

Bionic
Reading

Temperamentni i ponosni Lav u ljubavi se najbolje ophodi s bratskim vatrenim ili srodnim zračnim znakovima, s kojima dijeli optimizam i brzu izmjenu emocija

Šarmantni Lavovi u ljubavi su, baš kao i u svemu, beskompromisni, a evo s kojim se znakovima najbolje slažu.

Ovan

Pripadnici Ovna i Lava imaju toliko slične temperamente da neizbježno razumiju jedno drugo i dijele životne stavove. Oboje su strastveni, energični i nagli, žive brzim ritmom i ne provode dugo vremena u meditaciji. Nesporazumi mogu niknuti ako je jedno previše samoživo da primijeti partnerovu potrebu za potporom ili utjehom. No zamjeranje je kratka vijeka jer uvijek se iza ugla krije nešto zanimljivije.

Strijelac

Strijelac i Lav su vitalni, temperamentni i razigrani znakovi koje vezuje strast prema slobodi i pustolovinama. Suglasni su u pogledu većine važnih životnih pitanja. Međusobno se potiču, hrabre i nadahnjuju na velika dostignuća. Podjednako su moćni na intimnom planu pa im je seks jedan od omiljenih načina zbližavanja i povezivanja. Ova veza ima dobrih izgleda da potraje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci

Oboje se odnose prema životu sa zanosom i optimizmom. Jedno su drugom trajan izvor zabave i ohrabrenja. Dugo su međusobno zanimljivi i odlično se nadopunjuju na raznim poljima. Blizanac vješto razblažuje lavlju ozbiljnost u shvaćanju samog sebe, što ponekad prelazi u pompoznost. Lav pak pomaže partneru da ne raspršuje pažnju, nego da zadrži fokus na važnim stvarima.

Rezervne opcije:

Lav

Eksplozivan odnos u kojemu partneri cijene obostranu spontanost, strast i energiju. Dok se vole, razmjenjuju teatralne izjave divljenja, zavjete na vječnu ljubav, romantične darove i znakove pažnje. I sve to često čine u javnosti. Ali oprez: ako ljubav pukne, njeno mjesto ispunjavaju jednako burni prezir i mržnja.

Lav i Vaga

Tvore vrlo uravnotežen par. Oboje su važni ugodna vanjština, bogat društveni život, putovanja i statusni simboli. Imaju visoku seksualnu usklađenost i nadmeću se u tome tko će spektakularnije usrećiti onog drugog. Razlikuju se u načinu i brzini odlučivanja: direktnijem Lavu idu na živce Vagini rituali oklijevanja i predomišljanja.