fit mama

Vratite željenu liniju nakon trudnoće

04.07.2018 u 12:42

Bionic
Reading

Čestitamo! Vaše čudesno tijelo donijelo je bebu na svijet.Trudnoća je iza vas, a vaš mališan kraj vas, sada je vrijeme da se posvetite sebi i svome tijelu i budete jedna od onih fit mama koje i nakon poroda izgledaju fantastično. No pripazite, povratak u trening nikako nije preporučljiv u prvim tjednima nakon poroda

Kako, dakle, početi?

Za početak - bacite vagu!

Vaga postavlja nerealne ciljeve. Vježbanje će vam pomoći očvrsnuti tijelo, premda možda nećete gubiti na težini, pa je bolje da kao pokazatelj napretka rabite svoju odjeću.

Za mlade majke se odlazak u teretanu tokom prvih nekoliko mjeseci bebina života čini nemogućom misijom, pa je i sama pomisao na trening tek daleka budućnost.

No kvalitetan trening se može odraditi i u vlastitom domu dok beba spava, uz pomoć rekvizita i sprava.

U kućnoj varijanti teretane najučinkovitija sprava za vježbanje je orbitrek koji stimulira prirodno kretanje, pri čemu je opterećenje na zglobovima minimalno.

Zbog toga možete vježbati bez straha da ćete se ozlijediti.

Orbitrek sa samo jednom vježbom aktivira sve velike mišićne skupine, a redovitim vježbanjem možete učvrstiti trup, stražnjicu, noge i ruke.

Također se vježbanjem na orbitreku poboljšava opće stanje tijela te se značajno smanjuje mogućnost nastanka bolesti krvožilnog sustava, dijabetesa, hipertenzije, pretilosti, osteoporoze i mnogih drugih bolesti koje nas sve više i sve češće pogađaju.

Izvor: Društvene mreže

Idealna sprava za sve mame bi bila Xplorer Champion, orbitrek koji će odgovarati ženama koje par mjeseci nakon poroda počinju s vježbanjem, ali ni nakon par godina treniranja Champion neće nikom dosaditi.

Zašto baš Champion?

Osim samog imena koje vas potiče da I sami postanete šampion, tu je zamašnjak od 12 kg koji uz računalno podešavanje otpora u 32 stupnja čini ovu spravu idealnom za povratak u trening, a kako biste pratile svoje rezultate tu je veliki LCD ekran koji vam prikazuje svaku potrošenu kaloriju.

Sa ovim podatcima možete pratiti svoj napredak te vidjeti kako se redovitim vježbanjem vaše tijelo mijenja, a zdravlje poboljšava.

Champion je orbitrek koji je kompatibilan s iConsole aplikacijom koja nudi neku sasvim novu dimenziju vježbanja.

Xplorer Champion je uvijek dobar izbor, na njemu možete odraditi i lagani trening i onaj nešto intenzivniji.

Osim svih prednosti za vaše zdravlje, redovitom tjelovježbom postajete zdrava, fit dinamična mama koja može svome djetetu pružiti najbolje. Također dajete dobar primjer svome mališanu kako bi tjelovježba i održavanje zdravog tijela trebalo biti sastavni dio svakodnevnice.

Svoj primjerak Xplorer Champion orbitreka potražite ovdje.