TIFFANY HADDISH

Svojim priznanjem iznenadila sve: Slavna komičarka otkrila kako je u karanteni uspjela izgubiti 18 kilograma

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 03.12.2020 14:00
  • Objavljeno 03.12.2020 u 12:17
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Američka komičarka Tiffany Haddish dokaz je da je i uz brojne restrikcije uzrokovane globalnom pandemijom moguće postići veliki osobni uspjeh

Tiffany Haddish otkrila je magazinu People kako je uspjela izgubiti 18 kilograma u prvim mjesecima 2020. godine provedenih u karanteni. Svoju novu figuru, kako otkriva, ponajprije može zahvaliti svakodnevnom vježbanju u periodu od 15 minuta, pa nekad i do dva sata.

Slavna 41- godišnja komičarka izjavila je kako ju je na predanost zdravom režimu prehrane i tjelovježbi inspirirala Florence Griffith Joyner, bivša atletičarska zvijezda koja i dalje drži svjetski rekord kao najbrža žena svih vremena.

'Kada sam krenula s intenzivnim vježbanjem, u svojim mislima imala sam Flo-Jo i to da želim imati tijelo poput njezinog', priznaje 41-godišnja zvijezda.

Uz svakodnevnu tjelovježbu, Haddish se pridržava zdravog režima prehrane, što nerijetko uključuje uzimanje vitamina.

'Danas jedem puno više povrća koje uzgajam u vlastitom vrtu i trudim se dobro oznojiti svaki dan. Otprilike pet do deset minuta u danu pokušavam i plesati. U konačnici, taj proces dolaska do vitke linije trebao bi biti zabavan', priznaje.

U novom intervjuu za magazin People, Haddish je također otkrila kako je vrijeme u karanteni iskoristila da bi se osvrnula na svoju ranu borbu s beskućništvom i nedostatkom hrane.

  • +2

Tiffany Haddish

Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency/Avalon.red / Pacific coast news / Profimedia

'Nisam imala krov nad glavom i bila sam gladna, a to je situacija u kakvu se nikada ne želite dovesti. Jednom kada sam pronašla izlaz iz nje, osjećala sam neizmjerno olakšanje i osjećala sam da moram nastaviti raditi i stvarati priliku za druge ljude kako se nikada ne bi našli u sličnoj situaciji', otkriva američka komičarka koja je u svom životu napokon pronašla stabilnost i uživa u poslovnim uspjesima.

'Zahvalna sam zbog svih iskustava koje sam uspjela skupiti kroz život. Oduvijek sam vjerovala da će doći bolji dani za mene i da me ono što trenutno proživljavam samo može učiniti jačom i spremnijom za nešto više. Bol koju sam osjećala pripremila me za uspjeh', zaključuje.